23 / 04 / 2024

Erciyes Kış Turizm Merkezi nerede

Erciyes Kış Turizm Merkezi nerede

Erciyes'te kış turizm sezonu açıldı. Yaşanan kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi'nin karlama ünitelerinin çalışmasıyla pistler tamamen doldurularak kayakseverlerin hizmetine sunuldu. Ayrıca Avrupa Snowboard Şampiyonası da Erciyes'te yapılacak.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crowntaj Emlak Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Marwankhouılde, Mohamad Khaır Alnajjar ve Sawsan Audı ortaklığında kuruldu. 

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysiz Star Danışmanlık Turizm Gıda Gayrimenkul Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghader Aghaeı Chanaghlo ve Majıd Hamdı ortaklığında kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Shukrı Almasrı tarafından kuruldu. 

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Karen Havacılık Turizm Emlak Reklamcılık Danışmanlık İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Behrang Shiyoukhi tarafından kuruldu. 

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant 34 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pol Gayrimenkul Emlak İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pouya Ranjehdel tarafından kuruldu.

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Erikli tarafından kuruldu.

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınavu Grup Emlak Sağlık Turizm İthalat İhracat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sınavu tarafından kuruldu.

Erciyes Kış Turizm Merkezi nerede Haberi

Erciyes Kış Turizm Merkezi nerede

 Böylece Türkiye'de sezonu ilk açan kayak merkezi Erciyes oldu. Bu yıl Erciyes'te çok güzel etkinliklerin olacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Şubat ayında Avrupa Snowboard Şampiyonasının bir ayağının Erciyes'te yapılacağını söyledi.


Erciyes Kış Turizm Merkezi'nin sezonu açmasıyla birlikte hafta sonu Kayseri içi ve şehir dışından çok sayıda kayaksever Erciyes'e çıktı. Kar yağışlarının yanı sıra karlama ünitelerinin de devreye girmesiyle pistler kayak için hazır hale getirildi. Bu yıl Tekir Göleti yakınlarındaki tesislerin de hizmete girmesiyle Erciyes dört ayrı kapıdan misafir kabul eden bir kayak merkezi haline geldi. 20 kilometrelik bir alan içindeki Hisarcık, Hacılar, Tekir ve Develi kapıdan Erciyes'e giriş yapabilen kayakseverler, 18 adet mekanik tesis ve 102 kilometrelik kayak pistlerinden faydalanabiliyorlar.


Yeni sezonun açıldığı ilk gün Erciyes'e çıkan Büyükşehir Belediye...