28 / 03 / 2024

erciyes üniversitesi spor oyunları

erciyes üniversitesi spor oyunları

Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen ve üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları için geri sayım başladı. Oyunlar, 21 Nisan'da İzmir Ege Üniversitesi’nde başlayacak...

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Galatasaray ile Boğaziçi Üniversitesi arasında Teknopark işbirliği!

Galatasaray Kulübü ile Boğaziçi Üniversitesi arasında "Spor İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulmasını öngören protokol imzalandı.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

TSYD: Haliç Üniversitesi’nin TSYD’ye 500 bin TL borcu var!

Türkiye Spor Yazıları Derneği (TSYD), Haliç Üniversitesi ile ilgili borcunu ödemediği iddialarında bulundu. Haliç Üniversitesi karşılık olarak, "Üniversitemizin TSYD'ye hiçbir borcu yoktur" açıklamasını yaptı...

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Erciyes'e yeni iş yerleri inşa ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış spor merkezlerinden birisi haline gelen ve yaz mevsiminde de büyük ilgi gören Erciyes’e 8 iş yeri daha inşa ediliyor.

Fenerbahçe Üniversitesi eğitime hazır!

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten meydana gelen bir grup heyet Selimpaşa’daki üniversite binalarında incelemeler yaptı.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin can suyu Silivri Belediyesi'nden!

Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’na davet edilen Başkan Işıklar’a, üniversitesi kuruluşuna destekleri nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi için çalışmalar hızlandı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Fenerbahçe Üniversitesi'ndeki çalışmaları inceledi.

erciyes üniversitesi spor oyunları Haberi

erciyes üniversitesi spor oyunları


Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen ve üniversiteli sporcuların rekabetine sahne olan Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları için geri sayım başladı. 21 Nisan'da İzmir Ege Üniversitesi’nde başlayacak ve 10 ilde gerçekleşecek finaller, 18 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde sona erecek. 


Yıl boyunca 46 branşta 185 üniversiteden 22 bini aşkın sporcunun yarıştığı Koç Fest’te finale kalan 5 bin sporcu, üniversitelerde olimpiyat rüzgarı estirecek. Spor, müzik ve eğlenceyi biraraya getiren Türkiye'nin en büyük gençlik festivali Koç Fest’in 9 yılda üniversite sporlarına olan ilgiyi önemli ölçüde artırdığına, üniversiteli sporcuların da bu ilgiyi aldıkları uluslararası başarılar ile taçlandırdığına dikkat çeken Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl, şöyle konuştu:


"Bu yıla kadar üniversite kampüslerine yayılan etkinliklerimizi, bu yıl spor salonlarına taşıyarak stratejik bir...