25 / 04 / 2024

Erenköy Caddepark görselleri

Erenköy Caddepark görselleri

İstanbul Anadolu yakası Erenköy bölgesinde yaşama geçirilen Erenköy Caddepark satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 405 12 91. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

CarrefourSA'nın İçerenköy'deki arazisini Gülaylar aldı!

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA arsası için el sıkıştı!

İstanbul İçerenköy’de şehrin göbeğinde bulunan ve pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA arazisinin satışında son noktaya gelindi. Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA için el sıkıştı.

Köy Siyahkalem görselleri!

Siyahkalem İnşaat tarafından Emlak konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. İşte Köy Siyahkalem görselleri...

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Evim Yüksekdağ Esenyurt görselleri!

Evim Yüksekdağ Residence'de 50 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Evim Yüksekdağ Esenyurt görselleri...

İstanbul Erenköy Gümrüğü taşınacak mı?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Erenköy Gümrüğü ile ilgili dün TOKİ'de yapılan bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına, projeye ilişkin bilgi verilmedi.

Uzunal Tau Yapı'dan Göztepe ve Erenköy'e iki proje!

Günümüz çağdaş mimarisini 40 yıllık deneyimiyle müşterilerine sunan Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli ve kaliteli yaşama destek vermeyi sürdürüyor.

360 Kurtköy görselleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen 360 Kurtköy'de daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Proje 26 blok halinde yükseliyor. İşte 360 Kurtköy görselleri...

Royal İstanbul Sefaköy görselleri!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek Royal İstanbul'da daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor. İşte Royal İstanbul Sefaköy görselleri...

Erenköy Caddepark görselleri Haberi

Erenköy Caddepark görselleri

Konutların metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Erenköy Caddepark satış ofisi bilgilerinden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Cadde Park Erenköy projesi, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden meydana geliyor. 


Aydoğan İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Erenköy Caddepark satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 405 12 91. Projede banka kredisi kullanılıyor. 



İçerisinde; 50 adet normal daire, 4 adet dubleks daire bulunan Erenköy Cadde Park projesi, İstanbul Anadolu yakası Erenköy bölgesinde yükseliyor.


12 bin 177 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Cadde Park Erenköy Evleri'nde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Projede, fitness, sauna, 2 katlı kapalı otopark yer alıyor.  


Erenköy Caddepark satış ofisi

Tel: 0216 405 12 91

Web: www.aydoganinsaat.com

Merve...