29 / 03 / 2024

Ergene Havzası OSB Tünel B Hattı ön yeterlilik

Ergene Havzası OSB Tünel B Hattı ön yeterlilik

Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesislerinde Arıtılmış Atıksuların Marmara Denizine Deşarjını Sağlayacak Toplama Hatları, Tüneller ve Derin Deşarj Sistemi” Bileşeni olan “Tünel B Hattı İnşaatı” ihalesi 24 Kasım 2014 tarihinde yapılıyor...

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen OSB'ye mahkemeden dur kararı!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tekirdağ 1. İdari Mahkemesi’nde görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alındı. TMMOB Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, konuya ilişkin konuştu.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Ergene Belediyesi'nin en büyük geliri arsa satışlarından!

Ergene Belediyesi'nin Ak Partili üyesi Gündoğan, Ergene Belediyesi'nin gelirinin en büyük bölümünün OSB'deki arsa satışından el edildiğini ifade etti.

Ergene Velimeşe OSB'de 16,4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Ergene Belediye Başkanlığı Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan iki adet arsa satışa çıkarıyor, gayrimenkullerin toplam satış bedeli 16,4 milyon TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ergene Havzası'ndaki OSB'lere 75 milyon liralık ödenek ayrıldı!

Ergene Havzası'ndaki 10 OSB'nin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve kapasitelerinin artırılması için bu yıl 75 milyon liralık ödenek ayrıldı. Bakan Işık, ödeneğin OSB'lerin altyapı, üstyapı ve arıtma tesislerinin yapımında kullanılmak üzere tahsis ett

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı çalışmalarında son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Arıtma tesisleri, kollektörler, kanalizasyon sistemi 2016 yılında bitecek. Dolayısıyla 2017 yılında da deşarj bitecek. İnşallah 2017 yılı sonunda Ergene, renk de gidince, daha da gözle görülür bir hale gelecek" dedi.

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı çalışmaları sürüyor!

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı kapsamında, Marmara Denizi'ne derin deşarj tünel inşaatına başlandı. Açılan 3 bin 600 metrelik tünelin 2,8 metre çapında olacağı açıklandı.

Veysel Eroğlu: 13 yerleşimin atık su arıtma tesisi inşaatına başladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Ergene havzasında, biyokimyasal oksijen ihtiyacı kirliliği açısından 2007-2014 arasında gözle görülür bir iyileşme sağlandı" dedi.

Ergene Havzası'nda risk analizi yapılacak!

Ergene Havzasında hava kirliliği ve buna bağlı sağlık risklerinin araştırılması için TÜBİTAK destekli proje kapsamında Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı gibi yerleşim ve sanayi bölgelerinde oluşan hava kirleticileri belirleniyor.

Ergene Havzası eylem planı toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça "Sanayi Atıksularının Yönetimi ve Sanayinin Su İhtiyacının Meriç'ten Temini" ile alakalı toplantıya iştirak etti.

Ergene Havzası OSB Tünel B Hattı ön yeterlilik Haberi

Ergene Havzası OSB Tünel B Hattı ön yeterlilik


ÖN YETERLİK İLANI


Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi, Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi, Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi, Yönetim Kurullarından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yönetim Kurullarımız ve Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesislerinde Arıtılmış Atıksuların Marmara Denizine Deşarjını Sağlayacak Toplama Hatları, Tüneller ve Derin Deşarj Sistemi” Bileşeni olan “TÜNEL B HATTI İNŞAATI” yapım işi ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilen bütün adaylar teklif vermeye davet edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1 - İdarenin;

a) Adresi                  ...