29 / 03 / 2024

Erkan Yıldız sümer gayrimenkul değerleme

Erkan Yıldız sümer gayrimenkul değerleme

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldız kimdir? Erkan Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Yıldız'ın biyografisi...

A101 Haftanın Yıldız ürünlerinde neler var? Bu hafta A101'de hangi ürünler indirimde? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 Market'te bu hafta haftanın yıldız ürünlerinde neler var? Haftanın yıldız ürünleri fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi olacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü, Millet Bahçesi olacak. Kardeş Mühendislik Müşavirlik Şirketi, ihaleyi 14 milyon 861 bin lira ile kazandı...

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gaziosmanpaşa’da kampüs açıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde yeni bir fakülte açarak eğitim vereceği açıklandı

Ömer Yıldız: Trabzon'u denizle buluşturacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Rıdvan Yıldız tüketicilere elektrik aboneliği uyarısında bulundu!

Rıdvan Yıldız, elektrik dağıtım şirketlerinin tüketicilere kullanım sözleşmesini üzerlerine almaları için mektup gönderdiğini belirterek, aksi durumun tespiti halinde enerji hizmetinin kesilmesi ve kesme-bağlama ücretinin 5 katı tutarında ceza ödenmesinin

Taner Yıldız: Rüzgâr santrallarinin sayısı artacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin Avrupa'da en ucuz doğalgaz kullanan ülke olduğunu, elektrikte ise en az fatura ödeyen pazarlar arasında 3'üncü sırada yer aldığını söyledi.

Taner Yıldız: Doğalgaz arzıyla ilgili sıkıntımız yok!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Kışın yaklaşması ile doğalgaz arzında sıkıntı oluşup oluşmayacağı sorusu üzerine Yıldız "Doğalgaz'daki arzla alakalı herhangi bir sıkıntı yok" dedi

Erkan Yıldız sümer gayrimenkul değerleme Haberi

Erkan Yıldız sümer gayrimenkul değerleme

Erkan Yıldız kimdir?

Erkan Yıldız, 1976 Ankara doğumlu olup,  lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Gayrimenkul sektöründe özellikle harita-kadastro, inşaat ve değerleme konularında yaklaşık 12 yıllık deneyime sahiptir. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansına sahip olan Erkan Yıldız, halen şirketin sorumlu ortaklarından olup, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kalite Güvence Sistemi Sorumlusu olarak görevlerini sürdürmektedir.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

"Ulusal ve uluslararası düzeyde gayrimenkul ve ilişkili her türlü değerleme ve danışmanlık hizmetini vermek üzere 2009 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Seri VIII, No:35 sayılı ‘Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler İle Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkındaki Tebliğ’ çerçevesinde 08.02.2011 tarihinde listeye alınmıştır.


SPK lisanslı kurumumuz Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık...