19 / 04 / 2024

Ersin Pamuksüzer kim

Ersin Pamuksüzer kim

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Ersin Pamuksüzer Londra'da detoks otel açacak!

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Sütaş Genel Müdür Yardımcısı Özer Ağca hayatını kaybetti!

Sütaş'ın dört Genel Müdür Yardımcısı'ndan biri olan Özer Ağca bu sabah saatlerinde otel odasında ölü bulundu. Ağca, Sütaş'ın tüm Doğu illeri satış ve operasyonlarından sorumluydu...

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Demirli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Ersin Pamuksüzer kim Haberi

Ersin Pamuksüzer kim

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor.Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak. Şirket, 20 milyon dolara mal olması beklenen bu yatırınım ardından Phuket'te de bir otel kurmak için çakşmalara başlayacak. 


Tüm dünyada ve Türkiye'de sağlıklı, kaliteli ve iyi yaşama konusunda bilinç artıyor. Bu konudaki eğilimi görerek 2005 yılında Türkiye'nin ilk yaşam tarzı şirketi The LifeCo'yu kuran Ersin Pamuksüzer, bugün şirketi, bünyesinde detoks oteli, restoran ve detoks merkezleri olan bir yapıya kavuşturdu. 

150 kişinin çalıştığı ve 12 milyon dolar cirosu olan şirkette bugünlerde bambaşka bir heyecan yaşanıyor. Pamuksüzer, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) yedi emirlikten biri olan Acman'da 55 yataklı bir Wellness oteli açmak için...