18 / 04 / 2024

Ersin Pamuksüzer otel açacak

Ersin Pamuksüzer otel açacak

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

Rixson Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rixson Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Şengüzer Ağaoğlu, Yunus Çakır ve Zafer Kayğusuz ortaklığında kuruldu.

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

Antalya Gazipaşa Özyiğit Otel açıldı!

Gazipaşa'da yeni yapılan 30 odalı ve 55 yatak kapasiteli Özyiğit Otel muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

Özer Hurmacı Trabzon'da 5 milyon TL'ye arsa aldı!

Trabzonsporlu Özer Hurmacı iş hayatına atılıyor. Özer Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait, şehrin göbeğinde yer alan bir araziyi ihale yoluyla satın aldı. Bordo- Mavili oyuncunun bu alanı otel olarak kullanmak istediği öğrenildi.

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

Misa Otel çağdaş mimarisiyle Laleli'ye değer katıyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Misa Otel, özer+tulgan Mimarlık’ın tasarımıyla dikkat çekiyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Misa Otel fonksiyonel iç mekanlarıyla dikkat çekiyor!

Özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Süzer Grubu'ndan Miami'ye otel projesi!

Süzer Grubu, New York'taki rezidans projesinin ardından Miami'de 105 milyon dolarlık yeni bir otel projesine başladı.

Ersin Pamuksüzer otel açacak Haberi

Ersin Pamuksüzer otel açacak

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor.Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak. Şirket, 20 milyon dolara mal olması beklenen bu yatırınım ardından Phuket'te de bir otel kurmak için çakşmalara başlayacak. 


Tüm dünyada ve Türkiye'de sağlıklı, kaliteli ve iyi yaşama konusunda bilinç artıyor. Bu konudaki eğilimi görerek 2005 yılında Türkiye'nin ilk yaşam tarzı şirketi The LifeCo'yu kuran Ersin Pamuksüzer, bugün şirketi, bünyesinde detoks oteli, restoran ve detoks merkezleri olan bir yapıya kavuşturdu. 

150 kişinin çalıştığı ve 12 milyon dolar cirosu olan şirkette bugünlerde bambaşka bir heyecan yaşanıyor. Pamuksüzer, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) yedi emirlikten biri olan Acman'da 55 yataklı bir Wellness oteli açmak için...