26 / 04 / 2024

Erzincanda TOKİ kurasında gerginlik

Erzincanda TOKİ kurasında gerginlik

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde yapımı süren 734 konut için gerçekleştirilen kura çekiminde bazı vatandaşlar ile görevliler arasında gerginlik yaşandı. Kura çekimi, boş salonda noter huzurunda yapıldı

TOKİ'den 50 bin konut kampanyası hakkında yeni açıklama: Vatandaş mağdur edilmeyecek!

TOKİ, Kayabaşı’nda inşa edilecek proje için ilave konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını açıkladı.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ kurasında 411 bin 706 kişinin kura sonucu belli oldu! Kurada ismi çıkmayanlar ne yapacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde hak sahipleri çekilen kuralarla belli oluyor. TOKİ’nin 250 bin konutluk sosyal projesinde 20 ilde çekilen kuralarla 411 bin 706 kişinin kura sonuçları da açıklanmış oldu.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

25 soru 25 cevap! TOKİ hakkında tüm merak edilenler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 25 soruda TOKİ hakkında merak edilenleri paylaştı. İşte 25 soruda TOKİ detayları…

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Erzincanda TOKİ kurasında gerginlik Haberi

Erzincanda TOKİ kurasında gerginlik

Üzümlü Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) bir süre önce yapımına başlanan 734 konut için gerçekleştirilen kura çekiminde bazı vatandaşlar ile görevliler arasında gerginlik yaşandı.


Belediye ve TOKİ'nin iş birliğinde yürütülen Erzincan-Üzümlü ve Üzümlü-Geyikli Mahallesi tarımköy projeleri kapsamında yapımı devam eden 734 konut için Üzümlü Belediyesi Toplantı Salonu'nda kura çekimi yapıldı.


Hak sahiplerinin konutlarının belirlenmesi için yapılan kura çekiminde, bazı vatandaşlar ile TOKİ ve belediye görevlileri arasında gerginlik yaşandı. Konutların fiyatını yüksek bulan ve özelliklerini beğenmeyen vatandaşlar, yetkililere tepki gösterdi.


Üzümlü Belediye Başkan Vekili Halit Karabudak, gerginlik sırasında vatandaşlara hitaben, "TOKİ konutlarının kura çekimleri bugün yapılacak, burada yapılamasa da Ankara'da noter huzurunda yapılacak. Konutları ister alır ister almazsınız, o sizin tercihiniz. Bunun bir aylık süresi var. TOKİ, şu anda kimseye anahtar...