24 / 04 / 2024

Esenyurt elektrik kesintileri 25 ekim 2014

Esenyurt elektrik kesintileri 25 ekim 2014

25 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevzat Aytaç tarafından kuruldu.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Acar tarafından kuruldu.

İstanbul’da 14 ilçeye elektrik verilemeyecek!

BEDAŞ her gün İstanbul’da yaşayanlar için güncel elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme yapıyor. BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 7 Ekim (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzi İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Aslan tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

27 Mayıs cumartesi İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ tarafından etkilenecek ilçeler açıklandı!

27 Mayıs 2023 Cumartesi günü BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak ilçe ve mahalleleri duyurdu.

Seçim günü elektrikler kesilecek mi? BEDAŞ yarın elektrikleri kesecek mi? İşte BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri!

İstanbul’da yarın elektrikler gidecek mi? Elektrik gidecek ilçeler tek tek duyuruldu! 14 Mayıs 2023 gününde planlı elektrik kesintisi olacak mı? İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Son dakika...

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Araslar İnşaat Hafriyat Elektrik Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile İslam Aktarli tarafından kuruldu.

Esenyurt elektrik kesintileri 25 ekim 2014 Haberi

Esenyurt elektrik kesintileri 25 ekim 2014


25 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 09:00 - 18:00

Kesinti Tarihi: 25.10.2014

Kesinti Nedeni: Yatırım Programı Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:İstiklal Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi, Okul Sokak, Mehtap Sokak ve...