24 / 04 / 2024

Eser Yenenler Levent rezidans

Eser Yenenler Levent rezidans

Yılmaz Erdoğan'ın yönetttiği BKM'de tv-tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlü olduktan sonra Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan ve TV8'de Üç Adam programına başlayan Eser Yenenler, işadamı olarak Levent’te bir rezidansa taşındı.

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'in bebeğinin odası hazır!

Geçen haftalarda doğacak oğullarının adını 'Kuzey' koyduklarını açıklayan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti bebek odasını da hazırladı.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Eser Yenenler yeni ev arıyor!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler Levent'te oturduğu villasında verdiği partilerle gündeme gelirdi. Eşi Berfu Yıldız bu lüks evde oturmak istemedi. Yenenler şimdi Göktürk ve Kemerburgaz'da villa arıyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Eser Tomak vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Eser Tomak 1 Eylül 2015 tarihinde hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Eser Yenenler, Levent'te lüks rezidansa taşındı!

Yılmaz Erdoğan'ın yönetttiği BKM'de tv-tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlü olduktan sonra Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan ve TV8'de Üç Adam programına başlayan Eser Yenenler, işadamı olarak Levent’te bir rezidansa taşındı.

Kanyon en karakteristik 5 mimari eser arasında!

Time Dergisi, Levent'te bulunan Kanyon'u İstanbul'un en karakteristik 5 mimari eser arasında saydı

Levent Eyüboğlu, Yaroslavl Gayrimenkul A.Ş.yi kurdu!

Yaroslavl Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, Başkan Yardımcısı Abdullah Turalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Nihat Karaca ve Sergey Matusevich...

Levent Eyüboğlu ve Osman Ağcadan yeni şirket! Turkmall Üç Emlak Yatırım İnşaat A.Ş.!

Turkmall Üç Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel, Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ise Osman Ağca...

Levent Eyüboğlu: Çin ve Hindistan dünya ekonomisinin motoru olacak!

Bu yıl 11.cisi düzenlenen perakende günleri kapsamında açıklamalar yapan Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu, dünyanın ekonomik açıdan geleceğini Çin ve Hindistanın şekillendireceğini dile getirdi

Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu: Çin'de büyümek çok kolay!

Perakendecileri Uzakdoğudaki verimli pazarlara davet eden Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu, gelecek 10 yılda İstanbul, Moskova ve Çin en önemli merkezler olacak dedi

Eser Yenenler Levent rezidans Haberi

Eser Yenenler Levent rezidans

Komedyen Eser Yenenler, başarısını paraya çevirmeyi iyi bildi. Bursa’dan İstanbul’a geldiğinde günlük 50 TL’ye figüranlık yapan Yenenler, işadamlığına soyundu.


Adını verdiği bir yat ve turizm işletmeciliği şirketi kuran, ‘Jeton’ adlı menajerlik ve organizasyon şirketine de ortak olan Yenenler, Levent’te lüks bir rezidansa...