25 / 04 / 2024

Eser Yenenler patron oldu mu

Eser Yenenler patron oldu mu

Yılmaz Erdoğan'ın yönetttiği BKM'de tv-tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlü olduktan sonra Yetenek Sizsiniz'de jüri üyesi olan ve TV8'de Üç Adam programına başlayan Eser Yenenler, işadamı olarak Levent’te bir rezidansa taşındı.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Finansbank’ta patron çıldırdı. Sabit %1,99 Faizli 50.000 TL Fırsatı!

Finansbank'ta patron çıldırdı. Finansbank'tan Sabit %1,99 Faizli 50.000 TL Fırsatı! İşte detaylar...

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyithan Eser tarafından kuruldu.

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Asim Gürlük tarafından kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Eser tarafından kuruldu.

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Yasemin Açık, '100 Kadın Patron' listesinde!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi'nin bu yıl ikincisini açıkladığı “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı.

Eser Yenenler patron oldu mu Haberi

Eser Yenenler patron oldu mu

Komedyen Eser Yenenler, başarısını paraya çevirmeyi iyi bildi. Bursa’dan İstanbul’a geldiğinde günlük 50 TL’ye figüranlık yapan Yenenler, işadamlığına soyundu.


Adını verdiği bir yat ve turizm işletmeciliği şirketi kuran, ‘Jeton’ adlı menajerlik ve organizasyon şirketine de ortak olan Yenenler, Levent’te lüks bir rezidansa...