19 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul ofisleri

Eskidji Gayrimenkul ofisleri

Bağlıca Bulvan'ndaki iki katlı modern ofis binasının açılışında konuşan Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, 15 kişilik profesyonel ekiple hizmet sunacak Bağlıca Ofisi'nin bölgeye değer katacağını belirtti.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Şekerbank 52 ildeki 248 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 52 ilde bulunan 248 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satıyor. İhale 30 Mayıs Perşembe, saat 14.00'te gerçekleşecek.

Şekerbank 54 ildeki 252 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 252 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satıyor. İhale 30 Nisan Salı, saat 14.00'te gerçekleşecek.

Şekerbank'ın 251 gayrimenkulü satışta!

Eskidji Müzayedecilik , Şekerbank’ın 54 ilde yer alan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı...

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Şekerbank 54 ildeki 249 gayrimenkulü bugün satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 249 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. 54 ilde bulunan taşınmazların ihalesi bugün saat 14:00'te düzenlenecek.

Şekerbank 54 ildeki 249 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 249 adet gayrimenkulünü açık artırma ile satışa sunuyor. 54 ilde satışa sunulan gayrimenkullerin ihalesi 29 Ocak 2019 Salı günü saat 14:00'te yapılacak. 

Şekerbank 52 ildeki 244 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 244 adet gayrimenkulünü açık artırma ile satışa sunuyor. 52 ilde satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihalesi 27 Aralık 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak. 

Eskidji Gayrimenkul ofisleri Haberi

Eskidji Gayrimenkul ofisleri


Ankara'ya yatırımlarını sürdüren Eskidji Gayrimenkul'un Bağlıca Ofisi açıldı. Bağlıca Bulvan'ndaki iki katlı modern ofis binasının açılışında konuşan Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, 15 kişilik profesyonel ekiple hizmet sunacak Bağlıca Ofisi'nin bölgeye değer katacağını belirtti. 

Ünal "Ankara memur şehrinden, öğrenci şehri olmaya doğru giden bir süreç izliyor. Buna bağlı olarak Ankara'da konutun modeli de değişti. Genç kesim 1+1 ya da 2+1 gibi küçük daireleri tercih ederken aileler ise 4+1 geniş, güvenlikli, site içi dairelere yöneliyor. Müşterileri iyi anlıyor onların isteklerine göre hareket ediyoruz. Üniversiteler bölgesi diyebileceğimiz Bağlıca'da 210 dairelik öğrencilerin kalabileceği bir rezidans projemiz var. Eskidji olarak hedefimiz yer yıl 100 aileyi ev sahibi yapmak. 2015 hedefimiz ise Ankara toplamında 250-300 aileyi evlerine yerleştirmek olacak"...