25 / 04 / 2024

ESSA Flora adres bilgileri

ESSA Flora adres bilgileri

ESSA Flora, Ümraniye plazalar bölgesine 10 dakika mesafede dört tarafı ormanla çevrili çok özel bir konuma sahip. Çekmeköy’ün ormana komşu son değerli arazisi üzerinde hayata geçen proje 59 adet konuttan oluşuyor.

Bahçekent Flora adres bilgileri!

Bahçekent Flora adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Başakşehir'de, Medeniyet Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Essa Flora'da anahtar teslim! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Bilinçlenen gayrimenkul alıcısı, birbirine benzeyen projeler arasından sıyrılıp doğayla iç içe yaşam sunan konseptlere yöneliyor. Essa Flora'da anahtar teslim! Konutların metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor.

Essa Flora'da Ekim'e özel fiyatlar!

2000 yılında Güneşli’de, TEM çıkışında yer alan S Plaza’yı ofis projesi olarak hayata geçiren Essa Yapı, daha sonra Çekmeköy’de butik villa projeleri Essa Royal Villaları ile Essa Silva Villaları’nı üretti...

Essa Flora'da metrekaresi 4 bin 100 liradan başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy’ün kalbinde, ormanın içinde elit bir yaşam arayanlar için projelendirilen Essa Flora Evleri’nde hayat başladı.Essa Flora'da metrekaresi 4 bin 100 liradan başlıyor.

Essa Flora projesinde teslimler devam ediyor!

Çekmeköy Essa Flora Evleri'nde hayat başladı. Ümraniye Plazalar Bölgesi'nde yer alan Essa Flora Evleri'ni tamamlayan Essa Yapı, yaşama geçilen projede anahtar teslim satışları sürdürüyor.

Essa Flora Evleri'nde anahtar teslimleri sürüyor!

Çekmeköy Essa Flora Evleri'nde hayat başladı. Ümraniye Plazalar Bölgesi'nde yer alan Essa Flora Evleri'ni tamamlayan Essa Yapı, yaşama geçilen projede anahtar teslim satışları sürdürüyor.

Essa Yapı, üç projeyle markalı konut pazarında!

Markalı gayrimenkul sektörüne 2007 yılında adım atan Essa Yapı, geçen süre içinde markalı konut olarak ESSA Royal Vilları, ESSA Silva Vilları ve ESSA Flora projelerini hayata geçirdi...

Essa Flora'da yüzde 1 KDV!

Essa Flora’da sonbaharı, orman manzaralı dairenizin salonundan izleyin. Yüzde 1 KDV avantajı sunan villa tipi dairelerde anahtar teslim satışlar başladı. ESSA Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Bahçekent Flora adres bilgileri!

Bahçekent Flora adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Flora Bahçekent adres bilgisi!

Konut alanlarının 65 metrekare ile 187 metrekare arasında farklılık gösterdiği Flora Bahçekent adres bilgisi şu şekilde: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul..

Essa Flora'da anahtar teslim!

9 adet konuttan oluşan butik projenin inşaatı 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamlandı. Doğa ile baş başa olma keyfini ailece yaşamak isteyenlerin tercih ettiği dairelere, ağırlıklı olarak Ümraniye bölgesindeki üst düzey çalışanlar talip oluyor.

Essa Flora Çekmeköy ödeme seçenekleri!

Konutların 645 bin TL ile 1 milyon 645 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip olduğu Essa Flora Çekmeköy ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olabiliyor...

Essa Flora Evleri satılık!

3,5 katlı 5 bloktan meydana gelen Essa Flora Evleri satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde inşa ediliyor...

ESSA Flora adres bilgileri Haberi

ESSA Flora adres bilgileri


Çeyrek asırı aşkın sanayicilik geçmişine sahip Sarıoğlu Ailesi, Sateks Tekstil A.Ş. firmalarının da gücünü arkalarına alarak inşaat sektörüne girdi. İnşaatı 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamlanan Essa Flora’da makete ihtiyaç duyulmadı.

Ümraniye plazalar bölgesine 10 dakika mesafede Dört tarafı ormanlarla çevrili 16 dönüm arazi üzerine kurulan ESSA Flora, az katlı bloklardan oluşuyor. Bir çok ortak kullanım alanına sahip projede komşuluk hissinin olduğu butik bir yaşam alanı yaratılmış. Ümraniye’deki plazalar bölgesine ve Ikea, Buyaka, Real ve Meydan AVM gibi alışveriş noktalarına 10 dakika mesafede bulunan ESSA Flora, bir çok eğitim kurumuna da yakınlığıyla ailelerden ilgi görüyor. Doğa Koleji, Alev Okulları, Özyeğin Üniversitesi gibi eğitim kurumlarıyla çevreleniyor.Zemin katı daireler 232m2’ye kadar çıkan özel bahçe kullanımına sahip ESSA Flora’nın üçer katlı bloklarında,...