25 / 04 / 2024

Essenora ne zaman teslim edilecek

Essenora ne zaman teslim edilecek

Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Gaziosmanpaşa Essenora konut projesi!

Gaziosmanpaşa Essenora konut projesi satış süreci devam ediyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Essenora satış fiyatları!

Essenora satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Daire alanlarının 71 metrekare ile 256 metrekare arasında değiştiği projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor.

Essenora güncel daire fiyatları!

Essenora güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan proje Atik ile Akın-Enga - Yimta Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Essenora Gaziosmanpaşa fiyatları!

Essenora projesine satışlar devam ediyor. Proje İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinin Küçükköy bölgesinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa fiyatları...

Essenora Küçükköy satılık daire!

Essenora Küçükköy satılık daire büyüklükleri 72 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatlarının 245 bin TL'den başladığı projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Essenora satılık ev!

Essenora satılık ev fiyatları 245 bin TL'Den başlıyor. 160 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede daire alanları 72 - 256 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten oluşan proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. Peki Essenora Küçükköy ne zaman teslim?

Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen proje toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede daire fiyatları 397 bin liradan başlangıç gösteriyor.Peki Küçükköy Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora ne zaman bitecek?

Essenora Gaziosmapaşa'da yüzde 50 peşinde yüzde 7 indirim imkanı sağlanıyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Peki Essenora ne zaman bitecek?

Küçükköy Essenora ne zaman teslim?

Essenora Gaziosmanpaşa'da peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Peşinatsız ödeme yapılabilen proje 6 blok halinde inşa ediliyor. Peki Küçükköy Essenora ne zaman teslim edilecek?

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Essenora ne zaman tamamlanacak?

Konutların alanlarının 72 metrekareden başlayıp, 256 metrekareye kadar yükseldiği Essenora ne zaman tamamlanacak sorusuna 2016 yılının Haziran ayı içerisinde cevabı veriliyor. Projede fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor..

Yimta İnşaat Essenora ne zaman teslim?

Yimta İnşaat Essenora ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Yimta İnşaat Essenora ne zaman teslim!

Yimta İnşaat Essenora ne zaman teslim sorusu 24 ay sonra şeklinde yanıtlanıyor. Essenora Küçükköy projesinde yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı...

Essenora ne zaman teslim?

Essenora ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yükselen Yimta İnşaat Essenora projesi 6 blokta toplam 750 konuttan meydana geliyor...

Şehrizar Konakları ne zaman teslim?

Toplamda 208 konuttan meydana gelen Şehrizar Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim?

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim? Sinpaş Altın Oran'da etaplar ne zaman teslim edilecek? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor...

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 235 milyon TL yatırımla inşa edilen Demir Romans Evleri'nde daire fiyatları 179 bin 400 TL'den başlıyor...

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

Essenora ne zaman teslim edilecek Haberi

Essenora ne zaman teslim edilecek

Konutların 2016 yılı Haziran ayında teslim edileceği Essenora Residence'de 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet market bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları konutların planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Banka kredisiz, vade farksız, kefilsiz ve peşinatsız 24 ay vade uygulanan Essenora Konutları İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası ile yükseliyor. 


Küçükköy Essenora'da mini spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, buhar odası,  yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa satılık ev fiyatları 397 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede nakitte...