19 / 04 / 2024

eve gelen icranın durdurulması

eve gelen icranın durdurulması

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaktı borcun tahsili için icra talebinde bulunabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, eve gelen icra nasıl durdurulur?

Araç sahipleri hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de sürpriz karar! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Benzin, motorin ve LPG’ye peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri uygun fiyata akaryakıt almak için bankaların kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, Yapı Kredi’nin düzenlediği akaryakıt kampanyası büyük dikkat çekti.

Kia, Sportage modeline tam 50 bin TL zam yaptı! Sportage’e gelen zammı görenler gözlerine inanamadı!

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine peş peşe zam geldi. Gelen zamların ağustos ayı kapsamında yapıldığını vurgulayan Kia, eylül ayında yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Skoda’dan Superb’ye 4 bin 462 TL’lik mini bir zam geldi! Superb’nin fiyatı bakın ne kadar oldu

Dayanıklılığı, teknik özellikleri ve konforuyla araç almak isteyen hemen herkesin favori markalarından biri olan Skoda, ağustos ayında Superb’ye 4 bin 462 TL’lik bir yaptı. Gelen zammın ardından Superb’nin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Üst üste zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi! Resmen açıklandı! Araç sahipleri hemen baksın!

Peş peşe gelen zamların ardından 36 TL’yi aşan benzin ve motorin fiyatları nedeniyle kontak kapatma noktasına gelen araç sahiplerine şimdi de müjde verildi. Vakıfbank, akaryakıt harcamalarında 75 TL hediye edeceğini duyurdu.

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Skoda Kodiaq’a bir ayda tamı tamına 139 bin TL zam geldi. Gelen zam sonrası Kodiaq’ın fiyatları resmen uçtu!

Skoda, temmuz ayında Kodiaq modeline tam 139 bin 97 TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı.

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor! Endeksler, dolar, altın, borsa Avrupa enflasyonuna odaklandı! 

Küresel piyasalar, ABD'de önde gelen bankaların beklentilerden iyi gelen finansal sonuçlarından sonra pozitif bir seyir kaydederken, bugün gözler Avrupa genelinde açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi.

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini kısa dönem kiralamaya yöneltti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira artışlarına gelen sınırlama ev sahiplerinin tercihlerini değiştirdi. Yüzde 25 zam sınırına takılmak istemeyen ev sahipleri kısa dönem kiralamalara yöneldi.

Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç TL? 2023 hurda fiyatları 

Dün zam gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri 2023 hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Pandemi döneminden beri bir çok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Bu ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. Tuvalet kağıdında arka arkaya gelen zamların neticesinde müjdeli haber Carrefour'dan geldi. Tuvalet kağıdının satış fiyatını 44 TL'ye kadar düşürdü. İşte merak edilen tüm detaylar.

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

Bankalar bir bir kampanya düzenleyerek müşterilerine yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor. Bu çerçeve, yeni kampanyasının duyurusunu yapan Garanti BBWA, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine bin TL hediye edeceğini duyurdu.

eve gelen icranın durdurulması Haberi

eve gelen icranın durdurulması

Eve gelen icra nasıl durdurulur?

Haciz borçlunun borçlu olduğu miktar kadar sahip olduğu menkul, gayrimenkullere ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına icra yoluyla müdahale edilmesi olarak karşımıza çıkıyor. Alacaklının borcunu tahsili için icra takibi yoluna başvurabiliyor. Bunun için İcra Müdürlüğü'ne başvuru yapması gerekiyor. Her asliye mahkemesinin yargı çevresinde yeteri kadar icra dairesi bulunuyor. Her icra dairesinde Adalet Bakanlığınca atanacak bir icra müdürü ile yeteri kadar yardımcı ve mahallince atanacak katip, mübaşir ve sair müstahdemler bulunduruluyor.


 Ayrıca icra müdürü olmayan yerlerde bu vazife mahkeme yazı işleri müdürleri tarafından görülüyor. Adalet teşkilatı sulh mahkemesinden ibaret bulunan yerlerde Adalet Bakanlığı bu mahkemelere görmeye yetkili olduğu işlerce icra yetkisini verebiliyor. Bu takdirde icra müdürüne ait görev ve yetkiler mahkeme yazı işleri müdürü, yokluğu halinde zabıt...