24 / 04 / 2024

Evvel İstanbul satılık ev

Evvel İstanbul satılık ev

EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor. EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı..

Evvel İstanbul'da 1 ayda 275 konutun ön satışı tapıldı!

Yeni İstanbul'un merkezi konumunda bulunan Başakşehir Kayabaşı'nda İntaya, EYG ve İntes tarafından geliştirilen 678 konutluk proje EVvel İstanbul'a 10 bin talep geldi. 678 adet daireden 275'inin ön satışı 1 ayda gerçekleşti...

Evvel İstanbul satılık ev!

Evvel İstanbul satılık ev tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 11 - 29 katlı 11 blok olarak inşa edilen proje Başakşehir Kayabaşı 3. etapta inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Evvel İstanbul satılık ev Haberi

Evvel İstanbul satılık ev

Emlak Konut GYO’nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir’de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Projenin en çok ilgi gören daire tiplerinden biri olan 141 metrekarelik 3+1 daireler fonksiyonelliği ile özellikle çocuklu ailelerin gözdesi olurken, hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor.

Hayatı kolaylaştırıyor

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de hayat bulan başlattığı EVvel İstanbul projesinde satışlar sürüyor. Projenin Mart ayında ziyaretçileriyle buluşan örnek dairesi ise, aydınlık ve şık tasarımıyla olduğu kadar fonksiyonelliği ve hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor.

Klasik detaylar

Mimari tasarımı Burçin Başar Özen’e, mekan tasarımı ise EYG Grup şirketi olan Dekor’s ekibinden Mehmet Özkaplan’a ait olan 141 metrekarelik 3+1 daireler, ikiz çocuk sahibi bir çift için özel olarak tasarlandı ve uygulandı.

Sade ve şık klasik tasarımlara sahip 3+1 dairenin...