20 / 04 / 2024

evvel istanbul yatırım bedeli

evvel istanbul yatırım bedeli

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'Evvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi. Proje 700 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Lüks konut yatırımında ilk tercih İstanbul!

Yabancı ve yerli yatırımcı Türkiye'de konut yatırımına devam ediyor. Yatırımcılar özellikler lüks konut yatırımında İstanbul'u tercih ediyor.

evvel istanbul yatırım bedeli Haberi

evvel istanbul yatırım bedeli

Başakşehir'de geliştirilen 'Evvel İstanbul' 2 ayda yoğun bir taleple karşılaştı. İstanbul’un sağlam zemine sahip önemli uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı’nda yükselecek olan 678 konutluk proje için konut alıcıları sıraya girdi. 



700 milyon TL yatırımla başlatılan proje, Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Satışların bu yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 ay içinde çok yoğun talep aldıklarını belirtti. Çelik, “1 ay içinde 678 konuttan 275 konutun önsatışını tamamladık" dedi. Evvel İstanbul’un iki mahalleden oluşan 678 konut ve 16 işyerinin yer aldığı bir proje olduğunu belirten Çelik, “10 bin kişiden talep aldık. Satış ofisi bitmeden kapıdan müşteri gelince 600 dairelik rezervasyon alındı. Projemizin hemen bitişiğinde ocak ayında 700 konutluk yeni bir...