20 / 04 / 2024

eymir toki spor merkezi

eymir toki spor merkezi

Gölbaşı Belediyesi. Eymir Mahallesi TOKİ Konutlarındaki kadınları unutmadı. Belediye. TOKİ Konutlarında kadınlar için yeni bir spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutlarındaki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

TOKİ, Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Erzurum Horasan spor salonu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli, Horasan İlçesi, Esentepe Mahallesi Spor Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

ETİMESGUT Belediyesi'nin Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor.

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı bitiyor!

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

TOKİ Malatya Merkez 24 derslikli spor lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Malatya Merkez Pınarbaşı mevkii 24 derslikli spor lisesi, pansiyon ve spor salonu ile Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mevkii Konser Salonu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı başladı!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatına başladı. Bölge halkının ihtiyacı doğrultusunda yapılan merkez, yıl sonuna kadar tamamlanacak.

eymir toki spor merkezi Haberi

eymir toki spor merkezi


Gölbaşı Belediyesi. Eymir Mahallesi TOKİ Konutlarındaki kadınları unutmadı. Belediye. TOKİ Konutlarında kadınlar için yeni bir spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutlarındaki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı. Açılacak olan spor dersleri kapsamında TOKİ Konutları Spor Merkezinde pilates. 

step ve aerobik dersleri verilecek. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tüm Gölbaşılı kadınları spora davet ederek. "Gölbaşılı hanımlara yönelik spor dersleri için kayıtlar başladı. 7'den 70'e tüm Gölbaşılı hanımları Toki Spor Merkezimize bekliyoruz" ifadelerini...