25 / 04 / 2024

Fatih Vardar kim

Fatih Vardar kim

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, tüketicileri kaliteli hazır beton konusunda bilinçli olmaya çağırdı. Vardar, kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanmasıyla olası bir depremde zararların en aza indirileceğini savunuyor

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bursa Beton müteahhitlerin tercih ettiği bir marka oldu!

Kentsel dönüşümde kaliteli beton vurgusu Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar "Nilüfer gerekse Osmangazi’deki yenileme ve dönüşüm süreçlerinde müteahhitlerin tercih ettiği bir marka olduk. " dedi.

Hazır betonun kalitesi depremin etkilerini azaltıyor!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, 17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümü olması dolayısıyla vatandaşları uyararak, konut satın alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması ile deprem ve doğal felaketlerde yaşanacak zararların en aza indirileceğini açıkladı.

Konut satın alırken hazır beton kalitesi sorgulanmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken beton kalitesinin sorgulanması gerekliliğine yeniden vurgu yaptı. Vardar, inşaatlarda kaliteli dekorasyon malzemelerinin kullanımında gösterilen hassasiyetin hazır beton kalitesinde de gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Fatih Vardar: Beton kullanımında bilinç oluşmalı!

Merinos Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurultaya katılan Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda yeterince bilinçli olmadığına dikkat çekti.

Kaliteli hazır beton kullanımı konusunda bilinç oluşturulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar panelde yaptığı konuşmada konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığına dikkat çekti

Konut alımında hazır beton kullanımı sorulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, son kullanıcıya da özellikle konut alımı sürecinde yapılarda kaliteli hazır beton kullanılıp kullanılmadığını sorgulamak ve alım kararında can güvenliğine öncelik vermek konusunda çağrıda bulundu.

Konut yatırımcıları hazır beton konusunda bilinçli değil!

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, konut satın alan tüketicilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığınını belirterek farkındalık yaratmaya çalıştıklarını belirtti.

Fatih Vardar: Konut alırken denetim sorulmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, “İnsanlar konut alırken mutfağını, banyosunu değil betonunu, denetimi sormalı. Müteahhitler de daha kaliteli ama fiyatı biraz daha yüksek betonu tercih etmeli.” dedi

Sağlıklı dönüşüm için kaliteli beton kullanılmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, kentsel dönüşüm çerçevesinde müteahhitlerle büyük bir anlaşma yaptıkların söyledi. Vardar, sağlıklı bir dönüşüm için kaliteli beton kullanılması gerektiğini ifade etti.

Fatih Vardar kim Haberi

Fatih Vardar kim

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, tüketicileri kaliteli hazır beton konusunda bilinçli olmaya çağırdı. Vardar, kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanmasıyla olası bir depremde zararların en aza indirileceğini savunuyor Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, insaatlarda dekorasyon malzemelerinin seçiminde gösterilen hassasiyetin daha fazlasının hazır beton kalitesinde gösterilmesi gerektigini dile getirdi. Vardar, depremle pek çok kez yüz yüze gelmis olan ülkemizin yasadıgı acı tecrübelerden sonra konunun önemine dikkat çekti. Günümüzde üretilen betonların, yeni teknolojilerin kullanılmasıyla beraber daha büyük gelismeler göstermeye basladıgını belirten Fatih Vardar, "Tüm alt ve üst yapı insaatlarında çok genis bir kullanım yelpazesine sahip olan beton, insaat teknolojisinde vazgeçilmezligi ile hayati önem yüklenen tasıyıcı malzeme olarak hizmet vermektedir. Yaklasık 100 yıllık bir maziye sahip olan ve su anda isin...