26 / 04 / 2024

Fatih Vardar Yaşamına değer veren beton kalitesini sorgular

Fatih Vardar Yaşamına değer veren beton kalitesini sorgular

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, tüketicileri kaliteli hazır beton konusunda bilinçli olmaya çağırdı. Vardar, kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanmasıyla olası bir depremde zararların en aza indirileceğini savunuyor

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Çukurca'daki kale evler yaşam alanlarına dönüşecek!

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan 400 yıllık tarihi geçmişe sahip kale evleri, içerisinde belediye hizmet binası, butik otel, restoran, kafeterya ve misafirhanenin bulunduğu yaşam alanına dönüştürülecek.

Avcılar İnşaat CaddeBostan yatırımcısına karlı bir yaşam sunuyor!

Avcılar İnşaat yeni projesi  İzmir’in yeni kalbi Bornova’da hayata geçiriliyor. Proje yatırımcısına karlı bir yaşam anahtarını sunmaya hazırlanıyor. 

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

Fatih Vardar Yaşamına değer veren beton kalitesini sorgular Haberi

Fatih Vardar Yaşamına değer veren beton kalitesini sorgular

Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, tüketicileri kaliteli hazır beton konusunda bilinçli olmaya çağırdı. Vardar, kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanmasıyla olası bir depremde zararların en aza indirileceğini savunuyor Bursa Beton'un Genel Müdürü Fatih Vardar, insaatlarda dekorasyon malzemelerinin seçiminde gösterilen hassasiyetin daha fazlasının hazır beton kalitesinde gösterilmesi gerektigini dile getirdi. Vardar, depremle pek çok kez yüz yüze gelmis olan ülkemizin yasadıgı acı tecrübelerden sonra konunun önemine dikkat çekti. Günümüzde üretilen betonların, yeni teknolojilerin kullanılmasıyla beraber daha büyük gelismeler göstermeye basladıgını belirten Fatih Vardar, "Tüm alt ve üst yapı insaatlarında çok genis bir kullanım yelpazesine sahip olan beton, insaat teknolojisinde vazgeçilmezligi ile hayati önem yüklenen tasıyıcı malzeme olarak hizmet vermektedir. Yaklasık 100 yıllık bir maziye sahip olan ve su anda isin...