25 / 04 / 2024

Fenerbahçe ada satın alıyor mu

Fenerbahçe ada satın alıyor mu

Fenerbahçe, inanılmaz bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! Detayları önümüzdeki günlerde netleşecek projeyle Kanarya, yepyeni bir sayfa açacak. Sarı lacivertli kulüp, ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ söylemini adeta gerçeğe dönüştürecek bir proje peşinde.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe ada satın alıyor mu Haberi

Fenerbahçe ada satın alıyor mu

Fenerbahçe Cumhuriyeti esprisi gerçek oluyor... Sarı lacivertli yönetim, Adriyatik Denizi’nde yer alan bir adayı satın almak için araştırmalara başladı. Kanarya, bu alanda dünyada bir ilke imza atmak istiyor.


Kulüp, Adriyatik kıyılarında bir ada almak için girişimlere başladı. Sarı lacivertli kulüp, bu sıradışı projeyi ete kemiğe büründürmek için maddi sınırlarını da zorlayacak. Fenerbahçe yönetimi ada projesinde mutlu sona ulaşmak için 30 milyon ile 35 milyon dolar arasında bir kaynağı gözden çıkardı.


Fenerbahçe, Adriyatik kıyılarında satın almak için ada arıyor.


Tarihi başka türlü de yazacaklar!


Hürriyet'te Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Fenerbahçe, ada satın alırsa bunu gerçekleştiren ilk spor kulübü olma özelliğiyle tarihe geçmiş olacak. Kanaryalar, böylece ‘Fenerbahçe Cumhuriyet’i sloganını da bir nevi hayata geçirmiş olacaklar. Bu ismin babası gazeteci Yalçın Doğan’dı. Doğan Fenerbahçe’nin tarihini anlattığı...