28 / 03 / 2024

Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arsası konut projesi

Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arsası konut projesi

Fenerbahçe yönetimi, 24 Ekim' de; Kenan Evren Lisesi'nin arazisinin kulübe devrini sağlamıştı. Arazi için Milli Eğitim Bakanlığı'na 3 okul, bir de spor salonu yaptırılmıştı...

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu!

Yaklaşık 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olan Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu. Kışladaki yeni üniversite binaları TOKİ inşa edecek.

Fenerbahçe'den Kadıköy'e otel ve AVM projesi!

Bir süredir Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi arazisini isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü mutlu sona yaklaştı. Fenerbaçe 49 yıllığına kiralamak için yaptığı başvuruya olumlu cevap aldı.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Kenan Evren Lisesi arazisi ne olacak?

Fatih Altaylı sportif gündemi yorumladı, Kenan Evren Lisesi'nin arazisiyle ilgili bir tespit yaptı. İşte Fatih Altaylı'nın Fenerbahçe arazisiyle ilgili yazısı;

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi'ne AVM-Otel yapacaktı!

Stadın yanındaki okul arazisinin kulübe devri aslında geçen yaz olacaktı. BUGÜN’e konuşan bir kulüp yetkilisi “Bu işten sorumlu yöneticimiz Turan Şahin, AVM-Otel projesi için araştırmalara bile başlamıştı. Kulübün mali yükü azalacaktı” dedi.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yeni imar planına yasal itiraz!

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren yeni imar planına yasal itirazda bulundu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ''Kadıköy ile ilgili kararlara Kadıköylüler karar vermelidir'' dedi.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı yargı yolunda!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı ve sahilini imara açıp içinde iki katlı turizm tesisi kurulmasına imkan veren Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararı ve onaylanan proje, Kadıköy Belediye'si tarafından yargıya taşınıyor.

Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arsası konut projesi Haberi

Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arsası konut projesi
Fenerbahçe yönetimi, 24 Ekim'de; Kenan Evren Lisesi'nin arazisinin kulübe devrini sağlamıştı. Arazi için Milli Eğitim Bakanlığı'na 3 okul, bir de spor salonu yaptırılmıştı. 2014-15 eğitim yılı sonrası okul boşaltılıp AVM ve rezidans yapımayı planlıyordu. Ama imar ve İskan Bakanlığı mimar ve müfettişlerinin verdiği raporda rezidans için toprağın dibine girilmesi gereken derinliğin stadın mimari yapısına zarar verebileceği bilgisini verdi, Bu nedenle San-lacivertliler yeni bir proje hazırlığına...