20 / 04 / 2024

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme tablosu

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme tablosu

Toplam 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayat geçirilen Fikirtepe Brooklyn Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor...

Brooklyn Dream lansman fiyatları!

650 bağımsız üniteden oluşan Fikirtepe Brooklyn Dream projesinin 17 Mayıs'ta lansmanı yapılacak. Brooklyn Dream lansman fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

Fikirtepe Brooklyn Life iletişim!

Fikirtepe Brooklyn Life ev fiyatları 393 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinattan sonra 24 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme fırsatı sunuluyor...

Fikirtepe Brooklyn Dream'de çalışmalar başlıyor!

Pana Yapı, Fikirtepe’de prestijli markaların yer alacağı alışveriş ve yeme – içme alanlarından oluşacak bulvarda konumlanan Brooklyn Dream projesinin çalışmalarına başladı.

Brooklyn Park'ta dairelerin fiyatları metrekaresi 7 bin 900 TL'den başlıyor!

Kentsel dönüşüm alanlarından Kadıköy Fikirtepe’de ‘Brooklyn’ projelerine hız kesmeden devam ediyor. Yıl sonunda teslimlerine başlanacak olan ve büyük ilgi görüyor.

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları!

Brooklyn Park Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 0,70 faizle 120 aylık taksitli ödemeler yapılıyor...

Brooklyn Life’ın ruhsat işlemleri tamamlandı!

Pana Yapı, Fikirtepe’de projelendirdiği 'Brooklyn' serilerine hız kesmeden devam ediyor. Brooklyn Park'tan sonra şimdi 'Brooklyn Life’ın ruhsatını alarak ön taleplerini satışa çeviren Pana Yapı, estetiğin fonksiyonellikle bir araya geldiği ideal bir yaşam projesini daha gerçekleştiriyor.

Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı esiyor!

En değerli kentsel dönüşüm alanlarından Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı esiyor. Brooklyn Park projesi ile Anadolu yakasının kalbi Fikirtepe’yi emsalsiz bir konforla tanıştıran Pana Yapı, ayrıcalıklı serisine Brooklyn Life ile devam ediyor.

Brooklyn Park’ta 60 ay 0 faizle!

Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan ve Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerine imza atan Pana Yapı’nın Brooklyn Park projesinde toplam 731 konutve 13 ticari ünite yer alıyor.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi'nde yılda 10 proje yapacak!

Fikirtepe'de 5 adada birden proje yapan Pana Yapı, Fikirtepe'de yaptığı 731 konutluk Brooklyn Park'ı kasımda teslim etmeyi planlıyor. Pana Yapı, böylece bölgede ilk teslimi yapan firma olmak istiyor.

Brooklyn Park ile şehrin içinde bahçe teraslı yaşam!

Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlere sunduğu seçeneklerle yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehrin içinde bahçe teraslı yaşama olanak sağlayan Brooklyn Park’ta, en uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olmak mümkün.

Fikirtepe Brooklyn Park'ta teslimler Aralık'ta!

Fikirtepe’nin en gözde projeleri arasında gösterilen Brooklyn Park’ta dış cephe giydirmeleri başladı. İlk teslimlerin Aralık ayında yapılacağı Brooklyn Park, bölgedeki projeler içinde teslim gerçekleştiren ilk proje olacak.

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme tablosu Haberi

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme tablosu

Fikirtepe Brooklyn Park projesi, Selimoğlu Pana Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Konutların satışlarına devam edilen Brooklyn Park Fikirtepe projesi, 14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan daireler 55 metrekare ile 255 metrekare arasında alanlara sahip.


Fikirtepe Brooklyn Park projesi sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, peyzaj alanları mevcut. 



Yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlenen Brooklyn Park Residence projesinde 2017 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


731 adet daire ve 13 adet ticari birimden meydana gelen Fikirtepe Brooklyn Park projesi; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire...