23 / 04 / 2024

fikirtepede tebligat gönderiliyor

fikirtepede tebligat gönderiliyor

Fikirtepe inatçısı olarak anılan ve tek başına yürüttüğü kentsel dönüşüm direnişi nedeniyle süreci sekteye uğrattığı imalarına maruz kalan Alaadin Demirel'in yanı sıra aynı yapı adasından 43 kişiye daha tebligat gönderildi...

Yüksek ev kirası çiftçi emeklisini vurdu! 7 bin TL maaş alıyorum, 10 bin TL kira istiyorlar!

Emekli maaşıyla geçinen Yılmaz ailesi, 2 bin TL'lik ev kirasını 8 bin TL'ye çıkmasını kabul edemeyince ev sahibi tebligat gönderdi. Tebligatın geldiği sürede evde olmayan kiracı itiraz sürecini kaçırdı ve evinden oldu. İşte detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılara tebligat uyarısı: Arabuluculukta sakın gözden kaçırmayın! 

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklarda arabuluculuk düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve tebligat detayına dikkat çekti. İşte ayrıntılar..

Cumhurbaşkanı'ndan öğrencilere müjdeli haber! Bayram harçlığı olarak 2 bin TL verecek!

Bu bayram, emeklilerle birlikte öğrencilerin de yüzünde kocaman bir gülümseme olacak! Öğrencilere özel bayram sürprizi: 2 Bin TL bayram harçlığı hesaplara gönderiliyor!

Depremzedelere elektrik faturası şoku! Ertelenen faturalar toplu şekilde gönderiliyor!

Depremden etkilenen bölgelerin ertelenen elektrik faturaları toplu şekilde gönderildiği iddia edildi. Depremzedeler 7 bin TL'yi bulan faturalardan şikâyetçi. İşte detaylar...

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Borç çıkabilir! Resmen açıklandı! 

Bugünlerde pek çok kiracıya kira tespit davası için ihtar çekiliyor veya bilgi mesajı gönderiliyor. Peki kira tespit davası nasıl açılır? Yeni kira zammı nasıl belirlenir? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kocaeli'de 1393 bina kentsel dönüşümü bekliyor!

17 Ağustos Marmara Depremi'nin sonrasında Kocaeli'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının en büyüğü hayata geçiyor. Kent genelinde yenilenmesi gereken 1393 bina için hak sahiplerine tebligat gönderimi yapıldı. 

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Üsküdar'daki 10 bloklu siteye kentsel dönüşüm şoku!

İstanbul Üsküdar’da 10 bloklu bir siteye tebligat gönderen ilçe belediyesi, 380 evden bir gün içinde eşyalarıyla birlikte evlerini tahliye etmelerini istedi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Tozkoparan sakinlerinden kentsel dönüşüm direnişi!

Güngören Belediyesi tarafından 900 haneye tahliye tebligatı gönderilip evlerinin 30 gün içinde tahliye edilmesi istendi. Evlerini boşaltmak istemeyenler tepki gösterdi.

Apartman sakinleri dikkat! Artık internetten gönderilecek!

Komisyonda görüşmelere başlanan 7201 Sayılı Tebligat Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile apartman yönetimi ve ortak giderlerin tahsili hususları değişecek. 

fikirtepede tebligat gönderiliyor Haberi

fikirtepede tebligat gönderiliyor

Fikirtepe'de 4 yıldır bir formül bulunamayan kentsel dönüşüm sürecinde, kamuoyunda 'Fikirtepe inatçısı olarak anılan ve tek başına yürüttüğü kentsel dönüşüm direnişi nedeniyle süreci sekteye uğrattığı imalarına maruz kalan Alaadin Demirel'in yanı sıra aynı yapı adasından 43 kişiye daha tebligat gönderildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün Valilik kanalıyla gönderdiği kamulaştırma talimatı içeren tebligatlar, Demirel'in yalnız olmadığını ortaya çıkardı. 


Fikirtepe acele kamulaştırma için mahkemeden acele karar çıktı! Detaylar için tıklayın!


YÜZDE 2.5i BİLE 44 KİŞİ 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Valilik kanalıyla gönderdiği kamulaştırma tebligatlarının yanı sıra Fikirtepe'de proje geliştiren firmalardan biri olan Vartaş Yapı da uzlaşmaya yanaşmayan maliklere eş zamanlı olarak tebligat gönderdi. 



FİKİRTEPE'DE 43 'İNATÇI' DAHA 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de kamulaştırmada bazı problemler yaşadığı ortaya çıktı. 

yollanan 11 Temmuz tarihli ihtarnamelerde, Merpenköy'de bulunan 287...