29 / 03 / 2024

Fixus Yapı Unigarden ne zaman teslim

Fixus Yapı Unigarden ne zaman teslim

Unigarden ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sakarya Unigarden projesinde dairelerin fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor...

Fixus Yapı Unigarden'da 87 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Fixus Yapı Unigarden projesinde yer alan dairelerin fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. 24 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede ayrıca 120 ay da taksitlendirme seçeneği uygulanıyor.

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden projesinin resmi açılışı yapıldı!

Serdivan’da Kuveyt-Türk iş adamlarının ortak yatırımıyla inşa edilen Unigarden adındaki 2 bin 500 kişilik üniversite öğrenci kompleksinin açılışı yapıldı...

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Unigarden'da 0,99 faiz fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden projesinde 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor...

Unigarden'da 800 TL yüksek kira avantajı!

Fixus Yapı imzası ile Sakarya'da yükselen Unigarden, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor...

Fixus Yapı Unigarden'da 0,99 faizle!

Fixus Yapı imzasını taşıyan Unigarden projesinde yatırımcının yüzü gülüyor. Fiyatların 122 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede yüksek kira getirisi de sağlanıyor. 

Sakarya Unigarden'da 122 bin TL'ye!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da fiyatlar 122 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren Unigarden yüksek kira getirisi de sağlıyor. 

Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı!

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden'da yüksek kira garantisi fırsatı sunuluyor. Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den başlıyor..

Unigarden Sakarya'da 30 bin TL peşinatla!

Unigarden Sakarya'da 30 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. Fixus Yapı imzasını taşıyan proje yüksek kira getirisi sunuyor. 

Sakarya Unigarden'a AVM geliyor!

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

Fixus Yapı Unigarden projesinde lansman dönemi başladı! 24 ay 0 faizle!

Fixus Yapı Unigarden projesinde lansman dönemine girildi. 10 yıl gibi kısa bir sürede kendini finanse eden Unigarden’da, lansmana özel ödeme kolaylıkları sunuluyor. Teslimler Ağustos 2016'da yapılacak.

Fixus Yapı Unigarden’da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!

İçinde açık otopark alanı, güvenlik ve spor sahaları ile devamında; eğlence merkezi, oyun alanı, market,kafe ve restorantlardan oluşan AVM’nin yer aldığı Unigarden’la siz de hayallerinizi hayata geçirin!

Fixus Yapı Unigarden ne zaman teslim Haberi

Fixus Yapı Unigarden ne zaman teslim

Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Unigarden ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Unigarden projesinde tüm tapu ve ruhsat işlemleri tamamlanmış durumda. Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile inşa edilen proje 78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede yükseliyor.


4 etaptan oluşan Fixus Yapı Unigarden projesi 850 adet konut ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında farklılık gösteriyor. Projede 24 ay vade farksız ya da 120 ay banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Unigarden Sakarya Evleri'nde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe...