19 / 04 / 2024

Flammaerotec tekirdağ yatırımı

Flammaerotec tekirdağ yatırımı

Avrupalı uçak teknolojisi üreticisi Flammaerotec, 15 milyon euro’luk yatırımla Airbus için montaj ve kalıplama modül üretimi yapılacak fabrikasının temelini Tekirdağ’daki Avrupa Serbest Bölgesi’nde (ASB) attı.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Tekirdağ'a 17 katrilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'a 2002'den bu yana 17 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Tekirdağ yatırımları 2017'de artacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında kapsamlı bir şekilde yatırım uygulamasına geçecek ve 2017 yatırımları hızlı bir şekilde daha da artacak.

Tekirdağ yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım programı toplantısına katıldı. Önümüzdeki dönem yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda bilgilendirme sunumları yapıldı.

Trakya'ya 2 milyar liralık çevre yatırımı yapılacak!

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Trakya’da çevre temizliği için 3 yıl içinde 2 milyar TL yatırım yapacaklarını, bu yatırımların tam kapasite çalışmaya başladığı zaman Marmara Denizi ve Trakya’nın çevre kirliliğinin ortadan kalkacağını söyledi.

Tekirdağ Kozyörük kanalizasyonu TESKİ’nin 2016 yatırım programında!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük Mahallesi’ne yapılacak olan kanalizasyon, TESKİ’nin 2016 yatırım programı içerisine alındı.

Borusan'dan 330 milyon dolarlık enerji yatırımı!

Bu yenilenebilir enerji yatırımı Mersin, İzmir, Bursa ve Çanakkale'de 4 RES'in temellerinin atılması, Tekirdağ Balabanlı RES'in hizmete girmesi ve Balıkesir Bandırma RES'te kapasitenin artırılmasını kapsıyor...

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Flammaerotec tekirdağ yatırımı Haberi

Flammaerotec tekirdağ yatırımı

Törene Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Flamm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Frieder Flamm, Airbus Üst Düzey Yöneticisi Elmar Lütjen katıldı. Kemal Şahin, “Şu an için ASB’de 2.5 milyar doların üzerinde bir ticaret hacmi var. Flammaerotec, Airbus’ın önemli teknolojik parçalarını üretecek. 300 kişi istihdam edecek”...