25 / 04 / 2024

gali zaho ne zaman bitecek

gali zaho ne zaman bitecek

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Ortak kullanım alanı işgali ihtarname 2021!

Herhangi bir site ya da apartmanda yaşayanların ortak alanlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve kurallara uymaları gerekiyor. Peki apartman ortak alanlarının izinsiz işgalinde ne yapılır? İşte ortak kullanım alanı işgali ihtarname hazırlama...

Apartman ortak kullanım alanı işgali!

Bir site ya da apartmanda oturanların ortak alanlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve kurallara uymaları gerekiyor. Peki apartman ortak alanlarının izinsiz işgalinde ne yapılır? İşte apartman ortak kullanım alanı işgali...

Gali Zaho Tüneli 141 milyon dolara mal oldu!

Irak'ın Türkiye sınırındaki Habur Sınır Kapısı'na yakın Zaho ilçesi ile Duhok ilini birbirine bağlayan Gali Zaho Tüneli, hizmete açıldı. Limak’ın inşa ettiği tünel sonrası Türkiye-Irak arasında yumuşa sinyalleri var.

Zaho Tüneli hizmete açıldı!

Irak'ın Türkiye sınırındaki Habur Sınır Kapısı'na yakın Zaho ilçesi ile Duhok ilini birbirine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki "Gali Zaho Tüneli" Limak İnşaat tarafından inşa edildi. Tünel dün yapılan törenle hizmete açıldı.

Ortak alanların işgali halinde ne yapılabilir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''ortak alan işgali'' konulu soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı... 

Apartmanlarda ortak kullanım alanlarının işgali!

Apartmanda ortak alanlar; apartmanın bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine deniyor. Apartmanlarda ortak kullanım alanlarının işgali durumunda ne yapılır?

Gali-Zaho Tüneli'nin kazısı tamamlandı!

Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, kazı tamamlandı...

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Gali-Zaho tünelinin kazı tamamlandı!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ve Türkiye arasındaki ticaret yolunu güvenli ve rahat bir ulaşıma kavuşturacağı belirtilen Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

gali zaho ne zaman bitecek Haberi

gali zaho ne zaman bitecek

Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, habur Sınır Kapısı'na 20 kilometre mesafede bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ve Türkiye arasındaki ticaret yolunu güvenli ve rahat bir ulaşıma kavuşturacağı belirtilen Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.


Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli'nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.



Açıklamada görüşlerine yer verilen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, Gali-Zaho Tüneli'nin iki ülke arasındaki ticaret yolunda daha güvenli ve konforlu bir ulaşımın kurulmasını sağlayacağını ve bölgenin ticari ve ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunacağını vurguladı.



Bacaksız, "Gali-Zaho Tüneli 3 bin 600 metrelik iki ayrı tüpten oluşuyor ve tünelin içine Duhok ve Zaho'yu birbirine bağlayan kara yolu güzergahı olarak...