28 / 03 / 2024

gali zaho projesi

gali zaho projesi

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Gali Zaho Tüneli 141 milyon dolara mal oldu!

Irak'ın Türkiye sınırındaki Habur Sınır Kapısı'na yakın Zaho ilçesi ile Duhok ilini birbirine bağlayan Gali Zaho Tüneli, hizmete açıldı. Limak’ın inşa ettiği tünel sonrası Türkiye-Irak arasında yumuşa sinyalleri var.

Zaho Tüneli hizmete açıldı!

Irak'ın Türkiye sınırındaki Habur Sınır Kapısı'na yakın Zaho ilçesi ile Duhok ilini birbirine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki "Gali Zaho Tüneli" Limak İnşaat tarafından inşa edildi. Tünel dün yapılan törenle hizmete açıldı.

Gali-Zaho Tüneli'nin kazısı tamamlandı!

Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, kazı tamamlandı...

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Gali-Zaho tünelinin kazı tamamlandı!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ve Türkiye arasındaki ticaret yolunu güvenli ve rahat bir ulaşıma kavuşturacağı belirtilen Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

Seha Yapı'nın Kuzey Irak projesi Zaho’nun kaba inşaatı tamamlandı!

Seha Yapı, Rast Construction Company tarafından geliştirilen New Zakho projesi kapsamında, kaba inşaatı tamamlanan toplam 306 villanın ince inşaatını, elektrik işlerini ve mekanik işlerinin imalatını 23 milyon dolar...

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Bostancı Sahil Projesi'nde 850 bin TL'ye! Hemen teslim!

Bostancı Sahil Projesi'nde konut teslimleri hemen yapılıyor

gali zaho projesi Haberi

gali zaho projesi

Limak İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket geçen yıl haziran ayında yapımına başladığı, habur Sınır Kapısı'na 20 kilometre mesafede bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ve Türkiye arasındaki ticaret yolunu güvenli ve rahat bir ulaşıma kavuşturacağı belirtilen Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.


Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli'nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.



Açıklamada görüşlerine yer verilen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, Gali-Zaho Tüneli'nin iki ülke arasındaki ticaret yolunda daha güvenli ve konforlu bir ulaşımın kurulmasını sağlayacağını ve bölgenin ticari ve ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunacağını vurguladı.



Bacaksız, "Gali-Zaho Tüneli 3 bin 600 metrelik iki ayrı tüpten oluşuyor ve tünelin içine Duhok ve Zaho'yu birbirine bağlayan kara yolu güzergahı olarak...