20 / 04 / 2024

gazi bulvarı

gazi bulvarı

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan, Tarihî Yarımada'yı Beyoğlu yakasına bağlayan anayollardan biri olan 1,75 km uzunluğunda ki Gazi Bulvarı açılması için 700 parça emlak istimlak edilecekmiş.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konak Tramvayı için çalışmalar devam ediyor!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi. İki etap halinde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 15 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Konak Tramvayı inşaat çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hız kesmediği Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor!

Konya'nın Akşehir İlçesi'nin önemli caddelerinden biri olan Gazi Bulvarı; Akşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile sıcak asfaltla kaplanıyor.

Bilecik Osman Gazi Parkı’nda çalışmalar başladı!

Bozüyük Kasımpaşa Mahallesi Eczacıbaşı Bulvarı ile kanal boyu arasında bulunan Osman Gazi Parkı alanında başlayan çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmalarla ilgili bilgi verdi...

Gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı yenilendi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı çalışmalarında sona gelindi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nda çalışmalar sona erdi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’nın imajını değiştirmek için “Kentsel Tasarım Projesi” başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

gazi bulvarı Haberi

gazi bulvarı

Unkapanı-Gazi Bulvarı

111 parça emlakin istimlak muamelesi tamamlandı.


Unkapanı'ndan başlayacak ve Şehzadebaşı'na kadar uzayacak olan Gazi Bulvarı üzerindeki istimlak muamelelerine devam edilmektedir.

Unkapanı'ndan Zeyrek'e kadar imtidad eden sahada istimlak edilmesi icap eden arsa ve binanın sayısı 381 parçadan 111'inin istimlak muamelesi tekemmül ettirilmiştir. 34 parçanın da istimlak muamelesine başlanmıştır. Gazi Bulvarı'nın açılması için 700 parça arsa ve bina istimak edilecektir.

Beyazıt'tan Koska'ya inen tramvay caddesindeki istimlak muameleleri tamamlanmıştır. Şimdiye kadar buradaki istimlaklara 275 bin lira sarf edilmiştir. 164 bina ve 11 arsa istimlak olunmuştur.


Kadıköy'deki istimlak...

Kadıköy'le Altıyolağzı arasındaki sahanın genişletileceğini ve buradaki binaların istimlak olunduktan sonra yıktırılacağını yazmıştık. Bu civarda Keresteciler tabir edilen bir adada 70 parça bina mevcuttur. Adada ki binaların istimlakine başlanmıştır. 50 kadar mal sahibine tebligat yapılmış, binaları tahliye etmeleri istenmiştir. 

Belediye...