17 / 04 / 2024

Gazi Öcal

Gazi Öcal

Poynar Emlak İnşaat ve Dekorasyon Limited Şirketi, Doğan Küçük ve Gazi Öcal ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi' nde kuruldu.

1214 Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

1214 Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Çağlayan Sevindik, Gazi Öcal, Halil İbrahim Arapoğlu, Servet Yağcı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da kuruldu.

Poynar Emlak İnşaat ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Poynar Emlak İnşaat ve Dekorasyon Limited Şirketi, Doğan Küçük ve Gazi Öcal ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi' nde kuruldu.

Samsun Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden etkilenen ve riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı yenilendi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı çalışmalarında sona gelindi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nda çalışmalar sona erdi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’nın imajını değiştirmek için “Kentsel Tasarım Projesi” başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gazi Çelik: İnşaat sektöründe sorun yanlış projeler!

Lüks yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, "İnşaat sektöründe de kaybetmenin sebebi yanlış işler" dedi.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na Miami'de ev kiraladı!

Acun Ilıcalı Surivor programının çekimleri için Dominik’te bulunuyor. Ilıcalı, kızı Melisa’dan uzak kalmamak için Şeyma Subaşı’na Miami’de ev kiralamıştı..

Acun Ilıcalı Levent'teki şirketine kaçak inşaat mı yaptı?

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın şirket binasına 126 metrekare kaçak ilave inşaat yaptığı iddia edildi. İnceleme yapan yerel ve il belediyesi dava açtı. Ilıcalı'nın 5 yıla kadar hapsi istendi.

Gazi Çelik: İnşaat sektöründe yanlış proje kaybettirir!

Lüks yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, "İnşaat sektöründe de kaybetmenin sebebi yanlış işler" dedi..

Gazi Çelik: İnşaat sektöründe sorun yanlış projeler!

Ankara’da lüks yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik: “Her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de kaybetmenin sebebi yanlış işler” dedi.

Gazi Mahallesi'ne dönüşümle 700 konut yapılacak!

İstanbul’un belki de en dezavantajlı bölgelerinden biri olan Sultangazi büyük bir değişim yaşıyor. Belediye Başkanı Cahit Altunay’la, ilçedeki kentsel ve kültürel dönüşümü ve Gazi Mahallesi konuşuldu.

Ritim İstanbul'da Dumankaya Finansman Sistemi ayrıcalıkları!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi’nin ayrıcalıklı fırsatları ile Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuyor.

Gazi Öcal Haberi

Gazi Öcal

Poynar Emlak İnşaat ve Dekorasyon Limited Şirketi, Doğan Küçük ve Gazi Öcal ortaklığıyla 50 bin  TL sermaye ile 19 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu. 


Poynar Emlak İnşaat ve Dekorasyon Limited Şirketi iş konusu; 01. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul , plazalar, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri ,mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna,kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 02. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar...