18 / 04 / 2024

Gaziantepte ambalaj fabrikasında yangın

Gaziantepte ambalaj fabrikasında yangın

Gaziantep' te 4. Organize Sanayi Bölgesi ' nde bulunan Elit Ambalaj fabrikasının depo bölümünde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın itfaiyenin 4 saatlik çalışmasının ardından tamamen söndürüldü...

Konya Cihanbeyli Şeker Fabrikası'nda imar planı resmen onaylandı! 

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kurulacak olan Konya Şeker Fabrikası'nın imar planı bakanlık tarafından onaylandı. 

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu

Chuo Spring Co.'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası 6 fabrikasında üretimini geçici durdurdu. İşte haberin ayrıntıları...

ÇAYKUR duyurdu: 49 fabrikasında 24 saat alım yapılacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 49 fabrikasına 24 saat esasına göre yaş çay alımı yapacağını duyurdu.

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Honda’nın fabrikasını satın alan Habaş Holding’ten büyük bomba!

Gazeteci Emre Özpeynirci, Habaş Holding tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Honda Gebze fabrikasında yerli otobüs ve kamyon üretildiğini açıkladı. Özpeynirci’nin, paylaştığı fotoğraflarda Habas logolu otobüs ve kamyonlar görülüyor.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

Yerli otomobil fabrikasıyla ilgili dikkat çeken kamulaştırma!

2022'de üretime başlayacak olan yerli otomobil fabrikasında temel atma törenin ardından ulaşımın sağlanması için Cumhurbaşkanı Kararı ile acele kamulaştırma kararı alındı. 

Türk Kızılayın Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan fakat hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ve arazisinde hayata geçirilen Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor...

Yerli otomobilin fabrikasının temeli Haziran'da atılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022'de yollara çıkması planlanan yerli otomobilin fabrikasında alt yapı işlemleri bitirildi, fabrikanın temelinin Haziran'da atılması planlanıyor...

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Gaziantepte ambalaj fabrikasında yangın Haberi

Gaziantepte ambalaj fabrikasında yangın

Gaziantep'te 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir ambalaj fabrikasında çıkan itfaiyenin 4 saatlik çalışmasının ardından tamamen söndürüldü.


4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Elit Ambalaj fabrikasının depo bölümünde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekiplerinin 4 saatlik başarı müdahalsinin ardından tamamen söndürüldü. İtfaiyenin zamanında ve kontrollü müdahalesi nedeniyle alevler fabrikanın diğer bölmelerine sıçramadan söndürüldü.



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Yalım, petrol maddelerin bulunduğu depoda çıkan yangına yapılan müdahaleyle başka yere sıçramadan mevcut alana hapsederek söndürdüklerini, yangına izinde olan personel ve OSB itfaiye ekipleriyle toplam 80 itfaiye erinin olaya müdahale ettiğini söyledi.



Sabah...