28 / 03 / 2024

Gaziantepte otoban geçiş ücretleri kaldırıldı

Gaziantepte otoban geçiş ücretleri kaldırıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için otobanda giriş ücretlerini kaldırdıklarını, trafikte yüzde 30 rahatlama olduğunu açıkladı.Gaziantep çevresindeki otobanlardan ücretsiz geçiş mümkün oldu...

Bu habere dikkat! Otoban geçiş cezalarında yeni dönem başladı

Otobanlarda ücret ödemeden geçiş yapan kullanıcılara verilen para cezaları için kademe belirlendi.

Apartmanda merkezi sistemden kombiye geçiş nasıl olur?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartmanlarda merkezi sistem uygulamasından bireysel sistemli ısınma uygulamasına geçilebiliyor. Peki, apartmanda merkezi sistemden kombiye geçiş nasıl olur? İşte bireysel ısınmaya geçmek için gerekenler..

Göcek Tüneli'nden geçişler Mayıs'ta başlıyor!

Türkiye'nin en pahalı tünelinin hemen yanına yapılan tünelden geçişler Mayıs'ta başlayacak. Vatandaşlar, paralı ve pahalı olmasından dolayı "Deli Dumrul Tüneli" diye nitelendirdiği mevcut tünelden geçmek mecburiyetinde kalmayacak.

BSH Grubu Türkiye’ye Ar-Ge için 200 milyon euro daha yatırım yapma kararı aldı!

BSH Grubu, 87 ülke ve 8 üretim tesisinin sorumluluğunu bağlayarak yeni bölgesel üs olarak seçtiği Türkiye’ye Ar-Ge için 200 milyon euro daha yatırım yapma kararı aldı.

Bakan Elvan: İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün silüeti 4-5 ay sonra görülecek!

Ulaştırma Bakanı Elvan, dünyanın 4’üncü büyüğü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün silüetinin 4-5 ay sonra görüleceğini, açılışın 2015 yılı sonunda olacağını bildirdi. Köprünün temeli 29 Ekim 2010 yılında atılmıştı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılında açılış yapacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dünyanın 4’üncü büyüğü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün silüetinin 4-5 ay sonra görüleceğini, açılışın 2015 yılı sonunda olacağını bildirdi.

Site yönetiminden blok yönetimine geçiş şartları!

Apartman ve site yönetimlerinin nasıl olması gerektiği Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alıyor. Site yönetiminden blok yönetimine nasıl geçilir? Site yönetiminden blok yönetimine geçiş şartları nelerdir?

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün ayakları 188 metreye kadar yükseldi!

İstanbul ve İzmir arasında ulaşımın süresini 3,5 saate düşürecek "İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi" kapsamında inşa edilen İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün ayakları 188 metreye kadar yükseldi.

Apartmanda doğalgaza geçiş nasıl olur?

Kat malikleri, ana gayrimenkulün ortak yerlerinde kendi başlarında bir değişiklik yapamıyor. Peki, apartmanda doğalgaza geçmek için ne yapılır? Apartmanda doğalgaza geçiş nasıl olur? İşte yanıtı..

Gaziantep'te otoban geçiş ücretleri kaldırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için otobanda giriş ücretlerini kaldırdıklarını, trafikte yüzde 30 rahatlama olduğunu açıkladı.Gaziantep çevresindeki otobanlardan ücretsiz geçiş mümkün oldu...

Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş zorunlu mu?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kat irtifakından kat mülkiyetine geçilmesi gerekiyor. Peki, kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş zorunlu mu? Kat mülkiyetine geçilmezse ceza kesiliyor mu?

Avrasya Tüneli geçiş ücreti: 4 Dolar+ KDV!

Kazlıçeşme ile Göztepe arasını 15 dakikaya indirmesi öngörülen Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı.Lütfi Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar şimdiki kurlarla 10.5 liraya denk geliyor.

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti 4 dolar artı KDV!

Avrasya Tüneli Projesi'nin üçte biri tamamlandı. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ulaştırma Bakanı Elvan, geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olacağını söyledi. Söz konusu tutar bugünkü kurla 10.5 liraya denk geliyor

Gaziantepte otoban geçiş ücretleri kaldırıldı Haberi

Gaziantepte otoban geçiş ücretleri kaldırıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için otobanda giriş ücretlerini kaldırdıklarını, trafikte yüzde 30 rahatlama olduğunu açıkladı.


Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yerel seçimler öncesinde söz verdiği, şehir çevresindeki otobanların ücretsiz hale getirilmesi projesi hayata geçti.


Bakanlar Kurulu kararıyla Gaziantep çevresindeki otobanlardan ücretsiz geçiş mümkün oldu.


'TRAFİĞİ ÇÖZÜN' TALEBİ


Fatma Şahin, yaptığı açıklamada, seçimden önce halkın en çok şehrin trafik ve ulaşımından şikayetçi olduğunu, bunun için kendilerinden çözüm istediklerini belirtti.


Kentin çok hızlı büyüdüğüne ve yapısal bir dönüşümün şart olduğuna dikkati çeken Şahin, şöyle konuştu:


"Şehrimizin çevre yoluna çok ciddi yatırımlar yapılmasına rağmen yeterince istifade edemediğimizi gördük. Kent merkezindeki trafik yükünü çevre yoluna yayabilmemiz için bizden otoyolu çevre yolu olarak kullanmamız gerektiği iletildi. Biz de bunu dikkate alarak çalışmalarımızı başlattık."


OSB'YE GİDEN...