27 / 04 / 2024

gaziantepte otobanlar ücretsiz

gaziantepte otobanlar ücretsiz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için otobanda giriş ücretlerini kaldırdıklarını, trafikte yüzde 30 rahatlama olduğunu açıkladı.Gaziantep çevresindeki otobanlardan ücretsiz geçiş mümkün oldu...

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara maaş desteği!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak yaptığı açıklamada, "Kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan veya ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımıza 3 ay, aylık 1170 lira maaş desteği sağlanacak." diye konuştu.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

GABORAS'tan ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı kursu!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini belirtti.

Gayrimenkul sektörü için ücretsiz online eğitim!

Korona virüs tedbirleri eğitimler dijital mecralara taşınıyor. Evde kalan milyonlarca vatandaş için harekete geçen Enrichers Learning, online eğitimlerini herkese ücretsiz sunuyor.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Bankalardan kira ve emlak geliri vergi ödemesine ücretsiz taksit!

Bankalar kira gelir ve emlak vergilerinin ilk taksitlerini ödemeye hazırlanan müşterilerine ücretsiz iki ya da üç taksit imkanı sunuyor. Mükellefler taksitin yanı sıra anlaşmalı markalarda indirim de kazanıyor...

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

İstanbul Havalimanı otoparkı Şubat sonuna kadar ücretsiz!

29 Ekim 2018 günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın otoparkları Şubat ayı sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek.

gaziantepte otobanlar ücretsiz Haberi

gaziantepte otobanlar ücretsiz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için otobanda giriş ücretlerini kaldırdıklarını, trafikte yüzde 30 rahatlama olduğunu açıkladı.


Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yerel seçimler öncesinde söz verdiği, şehir çevresindeki otobanların ücretsiz hale getirilmesi projesi hayata geçti.


Bakanlar Kurulu kararıyla Gaziantep çevresindeki otobanlardan ücretsiz geçiş mümkün oldu.


'TRAFİĞİ ÇÖZÜN' TALEBİ


Fatma Şahin, yaptığı açıklamada, seçimden önce halkın en çok şehrin trafik ve ulaşımından şikayetçi olduğunu, bunun için kendilerinden çözüm istediklerini belirtti.


Kentin çok hızlı büyüdüğüne ve yapısal bir dönüşümün şart olduğuna dikkati çeken Şahin, şöyle konuştu:


"Şehrimizin çevre yoluna çok ciddi yatırımlar yapılmasına rağmen yeterince istifade edemediğimizi gördük. Kent merkezindeki trafik yükünü çevre yoluna yayabilmemiz için bizden otoyolu çevre yolu olarak kullanmamız gerektiği iletildi. Biz de bunu dikkate alarak çalışmalarımızı başlattık."


OSB'YE GİDEN...