26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla hali

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla hali

Gaziosmanpaşa'nın 1963 yılında alınan kararla ilçe oluşu, ilçenin eski adıyla Taşlıtarla sakinlerini böyle mutlu etmiş... Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak, Taşlıtarla'nın Gaziosmanpaşa oluşunun haberini ortaya çıkardı...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşümle ilgili olarak, "Şimdi bu konu üzerinde gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, her ikisini görevlendirdik. İnşallah çok daha seri bir şekilde ele alacaklar " dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıktı! 

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Tescil Harici Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1567 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Otogar Bağlantı Yolu Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Gaziosmanpaşa Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Merkez Mahallesi, 132 pafta, 1972 ada, 11 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa'da 21.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy'de yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 946 bin 245 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi, 15457 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Nisan 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı..

WE Haliç Gaziosmanpaşa'da tersine göç başlattı!

TOKİ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından biri olan Ilgın İnşaat, Türkiye’nin ilk master planlı kentsel dönüşüm projesi WE Haliç ile Gaziosmanpaşa’nın sosyo- kültürel dönüşüme katkı sağlıyor.

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla hali Haberi

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla hali
İstanbul'un ilçesi, 1963'e kadar "Taşlıtarla" olarak anılan bir mevki iken bu haberle Gaziosmanpaşa İlçesi oldu... Habere göre Taşlıtarla sakinleri, Gaziosmanpaşa ilçesi olma haberini davullu zurnalı şenliklerle kutlamışlar...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; 18 bin haneli ilçe halkı, fahri kaymakamlığı Hıfzı Oğuz Bekata'ya vermişler...


Haberin devamı için tıklayın! 


Emlakta nostalji haberleri için...