19 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla mıydı

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla mıydı

Gaziosmanpaşa'nın 1963 yılında alınan kararla ilçe oluşu, ilçenin eski adıyla Taşlıtarla sakinlerini böyle mutlu etmiş... Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak, Taşlıtarla'nın Gaziosmanpaşa oluşunun haberini ortaya çıkardı...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

Cumhurbaşkanı açıkladı! Depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı başladı… Nasıl başvurulacak?

Alınan kararla afetzede vatandaşlara yapılacak 15 bin lira taşınma yardımı ödemelerinin başladığı haberini bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 31,41 Ha.’lık Riskli Alana İlişkin (8C Bölgesi) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gayrimenkul satışında hissedar vasisi satışa katılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Değeri 400 bin TL olan bir tarla, dededen torunlara kaldı. Torunlardan biri de benim oğlum ama veli sıfatını taşıyorum. Torunlar, bu tarlayı satmak istiyor. Satışa ben mi katılacağım yoksa mahkemeden izin mi almak gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 31.41 Ha’lık Riskli Alana (8C Bölgesi) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Pazariçi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, 03.10.2016 Gün ve 29846 Sayılı Resmi Gazete İle Yayımlanan Pazariçi Mahallesi 3A Bölgesi (1. Kısım) 7.22 Ha’lık Riskli Alanına Ait 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yeni Mahalle (9A) Riskli Alanının Yaklaşık 6,56 Hektarlık Kısmına İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla mıydı Haberi

Gaziosmanpaşa Taşlıtarla mıydı
İstanbul'un ilçesi, 1963'e kadar "Taşlıtarla" olarak anılan bir mevki iken bu haberle Gaziosmanpaşa İlçesi oldu... Habere göre Taşlıtarla sakinleri, Gaziosmanpaşa ilçesi olma haberini davullu zurnalı şenliklerle kutlamışlar...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; 18 bin haneli ilçe halkı, fahri kaymakamlığı Hıfzı Oğuz Bekata'ya vermişler...


Haberin devamı için tıklayın! 


Emlakta nostalji haberleri için...