27 / 04 / 2024

gebe okulu ne demek

gebe okulu ne demek

Bugüne kadar 87 hastanede açılan, sayıları 250'ye ulaştırılması planlanan Gebe Okulları uzmanlar tarafından gebelik takibi, beslenme, doğuma hazırlık, bebek bakımı, emzirme gibi konularda eğitim verilecek

MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu! Yaz okulu ne zaman başlayacak, ücretli mi?

Pek çok kişi tarafından merak edilen MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu. Peki Yaz okulu ne zaman başlayacak? Yaz okulu ücretli mi?

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TİKA Kuzey Makedonya'da 40 okulu yeniledi!

TİKA bugüne kadar; 24’ü onarım 16’sı inşaat olmak üzere toplam 40 ilköğretim okulu ve lise ile üniversitelerin Türkoloji Bölümlerinin yenilenmesi ve donanımlarını gerçekleştirdi.

Neşe Erberk imar barışından yararlandı Akatlar'daki okul kurtuldu!

Avrupa eski Güzellerinden Neşe Erberk, Beşiktaş Akatlar'daki okulu için imar barışından faydalandı.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı son sürat devam ediyor.

ÇATIDER 'Yapı Okulu' ile bir ilke imza atıyor!

ÇATIDER, inşaat sektöründe bir ilke imza atıyor. ÇATIDER, çatılarda çok daha kalifiye ve donanımlı çalışanların görev almasını hedefliyor. ‘Yapı Okulu’, kademeli olarak tüm yapı sektörüne de katkı sağlayacak.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Tuzla Piyade Okulu'na dev şehir parkı yapılacak!

Tuzla Piyade Okulu'nun da bulunduğu askeri alan için imar planı değişikliği yapıldı. Askeri alanın bir bölümüne 'günü birlik tesis' yapma izni verilirken, 58 bin metrekaresi ise 'Park Alanı' olacak.

Büyükçekmece Türkoba İlköğretim Okulu inşaatında son durum!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 7 milyon harcama yapılarak onarılan Türkoba İlköğretim Okulu'nun müteahhidini ve mühendisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ihbar etti. Akgün, “Bu milletin parasını çöpe atıyorsunuz. Günahtır, yazıktır” dedi.

Satılmış Gebeş'ten Çaydeğirmeni'ne TOKİ müjdesi!

Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde emekliler için 324 dairenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçedeki emeklilere toplu konut projesini müjdeledi.

TOKİ Kütahya Merkez'ine 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne 539 ada 7 parsel üzerinde 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

gebe okulu ne demek Haberi

gebe okulu ne demek


Sağlık Bakanlığı, hamilelik dönemi ve doğum sonrasına ilişkin her türlü bilginin verileceği "Gebe Okulları" açıyor.


Bugüne kadar 87 hastanede açılan, sayıları 250'ye ulaştırılması planlanan okullarda, uzmanlar tarafından gebelik takibi, beslenme, doğuma hazırlık, bebek bakımı, emzirme gibi konularda eğitimler verilecek.


AA muhabirinin Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş'tan aldığı bilgiye göre, kadın hastalıkları ve doğum kliniği olan hastanelerde açılacak "Gebe Okul"larında, bebek bekleyen anne adayları doğuma hazırlanacak.


Bugüne kadar 87 hastanede açılan ve sayıları 250'ye çıkarılması planlanan gebe okullarında kadın hastalıkları ve doğum uzmanları, fizik tedavi teknisyenleri, psikologlar, psikiyatristler, diyetisyenler hamilelik süreci, yapılması gereken kontroller ve bu süreçte karşılaşılabilecek sorunlarla ilgili bilgi ve eğitimler verecek.


Ücretsiz olacak gebe okullarında, bebek bekleyen anne adayları, başka gebelerle tanışma ve paylaşımda bulunma imkanı bulacak, bu...