26 / 04 / 2024

geberit banyo ürünleri

geberit banyo ürünleri

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Geberit, Sigma70 ve Sigma80 ile banyoları teknolojiyle buluşturuyor!

Banyonuzda fark yaratmak için sadece mobilya değiştirmek yetmez. Fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla banyolarda fark yaratan Geberit, Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları sayesinde banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

GEBERIT, DuoFresh ürünüyle banyolarda ferahlık sağlayacak!

Avrupa’nın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor.

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Geberit ile banyolarda beş yıldızlı otel konforu!

Geberit, gömme rezervuarlar ve de yeni nesil akıllı klozet sistemi Aqua Clean Sela ile beş yıldızlı lüks otellerin süit odalarında kullanılan konforu ev banyolarına taşıyor.

Geberit ile banyolarda modern dokunuşlar!

Geliştirdiği özel ve güzel duvar süzgeci ile hem zemin duşlardaki zemin giderlerine yeni bir alternatif kazandıran Geberit, aynı zamanda duşlara da modern bir dokunuş kazandırıyor.

Geberit Monolith serisi ile temiz banyoların kahramanı oluyor!

Gün içerisinde banyolarda oluşan kötü kokular için birçok çözüm olsa da asıl konu, sorunu temelinden çözmek! İsviçreli sıhhi tesisat markası Geberit, geliştirdiği ürünleriyle bu problemi ortadan kaldırıyor.

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arsimo mutfak ve banyo ürünlerinde inanılmaz fırsat. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden ilginç ve kaliteli mutfak ürünleri ile banyo gereçleri Arsimo’da süper indirimli olarak tüketiciye sunuluyor. Türkiye’nin yerli markası Arsimo portföyünde mutfak ürünleri, banyo gereçleri ve evcil hayvanlara yönelik ürünleri bulunduruyor. İşte kaçırılmayacak fıstatlar

Uygun fiyatlı bebek ürünleri A101’de! Yeni ürünler uygun fiyatlar…

A101 2 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda çeşit çeşit bebek ürünleri göze çarpıyor. Bebek banyo havlusunda mamaya kadar bebek bakımına ve ihtiyaçlarına dair pek çok ürün A101’de. 

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

geberit banyo ürünleri Haberi

geberit banyo ürünleri

Modern banyoların mimarı Geberit, zarif tasarım ve kolay montajı bir araya getiren sistemiyle banyo tasarımına yeni standartlar getiriyor. Tasarımı banyolarda yaşatanGeberit, yenilikçi Omega serisi gömme rezervuarları banyolarında yeterli alan olmasa dahi şıklığı yakalamak isteyenler için sunuyor. Şık dizaynı ile zarif bir görünüm sunan Omega kumanda kapakları diğer kapaklardan yaklaşık yüzde 25 daha küçük olmasıyla öne çıkıyor. 


Geberit kumanda kapakları akıllı fonksiyonları uyumluluk ile bir araya getirerek banyonuzda ferahlık ve temizlik garantisi veriyor. Şık renk seçenekleri ve hem yüzey montaj seçeneği sunan modelleri ile banyonuzda tasarım ve teknolojiyi...