19 / 04 / 2024

Geberit Monolith serisi modelleri

Geberit Monolith serisi modelleri

Gün içerisinde banyolarda oluşan kötü kokular için birçok çözüm olsa da asıl konu, sorunu temelinden çözmek! İsviçreli sıhhi tesisat markası Geberit, geliştirdiği ürünleriyle bu problemi ortadan kaldırıyor.

Geberit Monolith'den fonksiyonel ve modern banyolar!

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.

Geberit Cleanline ile banyolara hijyenik dokunuş!

Geberit, hijyenik kullanımıyla fark yaratan yepyeni bir duş kanalı serisi tasarladı. Geberit’in son yeniliği CleanLine duş kanalı, modern duşlarda hijyenik çözümler arayanlar için hem çok pratik hem de çok estetik.

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Geberit, Sigma70 ile banyolarda fark yaratıyor!

Geberit, henüz tasarım aşamasındayken "Design Plus powered by ISH" ile ödüllendirilen yeni kumanda kapağı Sigma70 ile banyolara teknolojiyi ve konforu bir arada sunuyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Geberit DuoFresh banyolara hijyenik çözüm getiriyor!

GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor. Stil ve fonksiyonel tasarımları ile banyoların havasını değiştiren Geberit, DuoFresh kumanda kapağına entegre edilmiş koku giderme sistemi ile kokuları kaynağına

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geberit Monolith serisi modelleri Haberi

Geberit Monolith serisi modelleri

Temiz ve güzel kokan bir banyo, herkesin hayali. Öyle ki, özellikle tuvaletlerdeki koku problemini gidermek için çeşitli alternatifler bulunsa da en etkili çözüm, sorunu temelinden çözmek. İsviçreli Sıhhi Tesisat markası Geberit, bu soruna odaklanarak kullanıcısının yüzünü güldüren fonksiyonel ürünler geliştiriyor. Banyolarda bahar esintisi için hem duvar önü hem de duvar arkası çözümler sunan marka, enerjiden de tasarruf sağlıyor.


Banyolardaki kötü kokuların giderilmesi için etkin bir havalandırma sistemine ya da havalandırma camına ihtiyaç duyuluyor. Ancak bu havalandırma sistemleri, aynı zamanda banyolarda ısı kaybına da neden oluyor. İşte bu noktada banyolarda ısı kaybı oluşmasını engelleyen ve havalandırma camı olmasa dahi kötü kokuları yerinde temizleyip ortama hoş koku veren Geberit Duofresh ve Geberit Monolith Plus, enerji sarfiyatının da önüne geçiyor ve banyolar her...