18 / 04 / 2024

gedaş gayrimenkul sultangazi

gedaş gayrimenkul sultangazi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın önemli iştiraklerinden biri olan GEDAŞ, gayrimenkul değerleme konusundaki uzmanlığını kentsel dönüşüm projelerine de aktararak, dönüşüm projelerinin tüm aşamalarında hizmet veriyor.

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

Arz Arsa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Arsa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Danış tarafından kuruldu.

İstanbul'un 3 ilçesinde 12 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Arnavutköy, Çatalca ve Şile ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Baytemur Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baytemur Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baytemur ve Murat Baytemur ortaklığında kuruldu.

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Karaman tarafından kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tokiş Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Karabulut tarafından kuruldu.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

gedaş gayrimenkul sultangazi Haberi

gedaş gayrimenkul sultangazi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin önemli iştiraklerinden biri olan ve 1994 yılında kurulduğu günden itibaren gayrimenkul değerleme sektöründe öncü vazife üstlenen Gayrimenkul Değerleme A.Ş. (GEDAŞ), sektörün gelişmesi ve disipline olmasında üstüne düşen sorumlulukları bir kamu iştiraki bilinciyle yerine getirmeye devam ediyor.


Değerleme, Kentsel Dönüşüm, Proje Geliştirme ve Riskli Yapı Tespiti alanlarında faaliyet gösteren GEDAŞ, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) yayımladığı “Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ve Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ” şartlarını 1995 yılında yerine getirerek, SPK tarafından listeye alınan ilk şirket oldu.


Gayrimenkul değerleme konusundaki uzmanlığını kentsel dönüşüm projelerine de aktaran GEDAŞ, kentsel dönüşüm projelerinin tüm aşamalarında hizmet veriyor. 2014 yılında değerleme alanında yeni bankalar, müşteriler, kurumlarla ekspertiz çalışmalarının yanı sıra kentsel dönüşüm projelerinin...