19 / 04 / 2024

gelibolu kanalizasyon hattı projesi

gelibolu kanalizasyon hattı projesi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi’nden başlanıldı.

Gelibolu'ya yedi bin metrelik yeni kanalizasyon hattı yapılıyor!

Gelibolu'da, Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi'nden başlanıldı.

Gelibolu’ya 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattı döşeniyor!

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi’nden başlanıldı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Antalya Oba'ya 7 milyonluk yatırım!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Oba Mahallesi’ne 30 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Denizli Çivril altyapıya kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çivril Özdemirci Mahallesi’ne 42 bin metre kanalizasyon hattı ve 41 bin metre içme suyu hattı döşeniyor.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Karabük 500 Evler'e yeni altyapı!

Karabük’te yeni imara açılan ve kanalizasyon hattı geçmeyen yerleşim bölgelerine ilave kanalizasyon hattı döşemesi yapılıyor.

Denizli Çivril'e yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kanalizasyon sistemi bulunmayan Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'nde, 19.000 metre kanalizasyon hattı ile 7.000 metre içme suyu hattı yapım çalışmalarına başladı

Sapanca'nın altyapısına 7 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Yanık Kanalizasyon Hattı Projesinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Manisa'nın 5 mahallesine yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması yaparak, mahallelerin yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözüm getirdi.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

gelibolu kanalizasyon hattı projesi Haberi

gelibolu kanalizasyon hattı projesi


Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, atıksu arıtma ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade mahallesinden başlanıldı. 

48 bin eşdeğer nüfusa uygun olarak planlanan Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi kapsamında, atık suları taşıyacak terfi hatlarının oluşturulmasının ardından 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının başlanıldı. Belediye Başkanı Mustafa çalışmaları yerinde inceledi. Öte yandan, Çokal Barajı ile Gelibolu arasında yapılan yeni su hattı çalışmaları sırasında meydana gelen ve ilçede su kesintisine neden olan arızanın giderildiği belirtildi.



Milliyet...