28 / 03 / 2024

Gelişen Kentler Zirvesi tarihi

Gelişen Kentler Zirvesi tarihi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından Kayseri’de 5 Eylül tarihinde düzenlenen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin öğleden sonraki programında BGC Partners Baş Ekonomisti Özgür Altuğ konuk konuşmacı olarak yer aldı.

Gelişen Kentler Zirvesi Kayseri için geri sayım başladı!

Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentleri ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla yapılan "Gelişen Kentler Zirvesi"nin 6'ncısı 4- beş Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri'de düzenleniyor.'

Gelişen Kentler Zirvesi Eylül'de Kayseri'de yapılacak!

Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ni hayata geçiren GYODER, Zirve’nin 6’ncısını 4-5 Eylül tarihlerinde Kayseri’de düzenleyecek.

Gelişen ekonomilerde yükselen dolar kabusu! Güçlü dolar ekonomileri nasıl etkiliyor? 

Tahvil faizlerindeki artıştan destek alan Amerikan Doları, gelişen ekonomilerdeki yerel para birimlerinin baskılanmasına sebep oluyor. Peki ekonomiler dolar rallisinden nasıl etkileniyor? İşte ayrıntılar...

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 etkinliği 29 Kasım'da!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) tarafından ortaklaşa hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2019 raporunun sonuçları 29 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı.

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

Gelişen Kentler Zirvesi tarihi Haberi

Gelişen Kentler Zirvesi tarihi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından Kayseri’de 5 Eylül tarihinde düzenlenen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin öğleden sonraki programında BGC Partners Baş Ekonomisti Özgür Altuğ konuk konuşmacı olarak yer aldı.

2014 yılının gayrimenkul sektörü için zorlu geçtiğini belirten Altuğ “Bu yılın sonundan itibaren, genel seçimlerin de etkisiyle konut sektörünün pozitif geçeceğini düşünüyoruz. Sektör Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olmayı sürdürecek ancak etkisi azalacak” dedi.

Zirvenin öğleden sonraki oturumunun açılışını yapan BGC Partners Baş Ekonomisti Özgür Altuğ, Türkiye ve dünya ekonomisini değerlendirirken, gayrimenkul sektöründeki arz talep dengesini, satış rakamlarını ve konut kredilerini katılımcılarla paylaştı.   

Altuğ “Bu yıl konut sektörü için zorlu oldu. Beklentimiz bu yılın sonundan itibaren, genel seçimleri kapsayan süre içinde konut sektörü açısından pozitif geçeceği yönünde. Önümüzdeki dönemde en büyük risk Amerika Merkez Bankası’nın...