29 / 03 / 2024

gıc Rönesans Gayrimenkul

gıc Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul GIC ile stratejik ortaklığa giriyor. GIC, 250 milyon Avro tutarında yapılacak sermaye artırımı karşılığında çıkarılacak payları edinmek suretiyle Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul platformunun azınlık hissedarı oluyor.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Gayrimenkul 100 milyon TL'lik tahvil ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu tahvilin 100 milyon TL tutarındaki anapara ödemesi bugün yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul 12. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu tahvilin 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 4 milyon 50 bin TL tutarındaki ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul 3.5 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 540 bin TL tutarındaki ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul kupon faizi yüzde 4.05!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 21 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 4,05 olarak belirlendi.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans Gayrimenkul 3.4 milyon TL'lik kupon ödedi!

Rönesans Gayrimenkul tarafından 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 469 bin 999,99 TL tutarındaki 10.kupon ödemesi gerçekleştirildi.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,54!

Rönesans Gayrimenkul 'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,54 olarak belirlendi.

Rönesans Gayrimenkul 3.4 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 460 bin TL tutarındaki 9.kupon ödemesi yapıldı.

gıc Rönesans Gayrimenkul Haberi

gıc Rönesans Gayrimenkul

Singapur’un devlet varlık fonu Government of Singapore Investment Corporation (“GIC”), Rönesans Grubu’nun Türkiye’de faaliyet gösteren gayrimenkul kolu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’ye (“RGY”) 250 milyon Avroluk sermaye arttırımı yoluyla %21.4 oranında ortak oluyor.

Söz konusu ortaklıkla birlikte yeni sağlanan kaynak, RGY’nin Türkiye gayrimenkul piyasasında lider olarak edindiği yeri sağlamlaştıracak ve gelecekteki ticari faaliyetlerini genişletmesine olanak tanıyacaktır.

Rönesans Holding’in Başkanı Dr. Erman Ilıcak: ‘’Bu ortaklık, gayrimenkul alanındaki en saygın küresel yatırımcılardan biriyle olan ilişkilerimizi daha da güçlendirmektedir. Daha önce üç proje kapsamında ortaklık kurduğumuz GIC’yi RGY platformu seviyesinde de görmekten çok memnunuz. RGY’nin Türkiye ticari gayrimenkul sektöründeki ağırlığını GIC işbirliği ile pekiştirmek için sabırsızlanıyoruz.’’

GIC’nin Avrupa Gayrimenkul Bölge Başkanı Chris Morrish: “Türkiye’deki ilk kurumsal gayrımenkul yatırımlarını ülkenin en tanınmış ve saygın gayrimenkul geliştiricilerinden biri...