18 / 04 / 2024

göçmen soydaşlar 38. ödeme listesi

göçmen soydaşlar 38. ödeme listesi

TOKİ tarafından göçmen soydaşlardan 5819 sayılı kanun kapsamında para iadesi alanlara ait liste açıklandı. İşte TOKİ tarafından göçmen soydaşlara yapılan ödemeleri gösteren o liste...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...

Borsaya ilgi gösteren yabancılar hangi hisseleri artırdı? 

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcılar şirketlere ilgi göstermeye devam ediyor. Buna göre yabancı yatırıcılar geçen senenin ikinci yarısında bankacılık hisselerini öne çıkarmışlardı. Bu sene de BİST'te yer alan TÜM endeksindeki 514 hisseden 313’ünde pozisyon artmış durumda.

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

CHP Milletvekili Gürer: 'Yabancılar konutu bıraktı, faiz peşine düştü!

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı açıklamada yabancılara satılan konut sayısının geçen seneye göre yüzde 46 düştüğünü yabancıların konut yerine faiz ile kazanacağı alanlara yöneldiğini dile getirdi.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

EYT'lilere eksik zam şoku! Zamma rağmen maaşlar 5 bin 500 TL'den az yattı! EYT'liler hemen bakın!

Emeklilerin ve Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) hesabına yatan ve yatacak olan emekli maaşlarının açıklanan resmi rakamların altında kalması kafaları karıştırdı. EYT'lilere eksik zam şoku! Zamma rağmen 5 bin 500 TL'den az yattı! EYT'liler hemen bakın!

göçmen soydaşlar 38. ödeme listesi Haberi

göçmen soydaşlar 38. ödeme listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca göçmen soydaşlara ait 38. ödeme listesi açıklandı. İşte TOKİ tarafından göçmen soydaşlardan 5819 sayılı kanun kapsamında para iadesi alanlara ait liste...


1 Abdullah AKAY 1.LİSTE 6.2.2009

2 Abdullah ÇALIŞKAN 1.LİSTE 6.2.2009

3 Abdurrahim SİYAH 1.LİSTE 6.2.2009

4 Abil MUTLU 1.LİSTE 6.2.2009

5 Abil KALENDER 1.LİSTE 6.2.2009

6 Adem KAHRAMAN 1.LİSTE 6.2.2009

7 Adil YILMAZ 1.LİSTE 6.2.2009

8 Ahmet BAŞKAYA 1.LİSTE 6.2.2009

9 Ahmet BAYRAKTAR 1.LİSTE 6.2.2009

10 Ahmet ÇAKMAK 1.LİSTE 6.2.2009


TOKİ göçmen soydaşlara ait 38. ödeme listesinin tamamı için