19 / 04 / 2024

Gökçekin teleferiği iptal edildi

Gökçekin teleferiği iptal edildi

Ankara Büyükkşehir Belediyesinin Siteler Karapürçek hattı teleferik projesi ana imar planı yokken hayata geçirilmek istendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edildi. Gökçek'in teleferiği iptal edildi.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Ünlü ekonomist resmen açıkladı, doların 23 gün sonra geleceği seviye şaşkınlık yarattı!

Dolar kuru rekor üstüne rekor kırarken, ünlü ekonomistten de çarpıcı bir paylaşım geldi. Dolar kurunda 23 gün sonrasına işaret eden ekonomist yaptığı paylaşım ile ağızları resmen açık bıraktı...

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

3600 ek gösterge resmen değiştirdi! İkramiye ve maaşlarda büyük deprem! Peş peşe rakamlar duyuruldu!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinden itibaren resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge resmen değiştirdi! İkramiye ve maaşlarda büyük deprem! Peş peşe rakamlar duyuruldu! 

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Gökçekin teleferiği iptal edildi Haberi

Gökçekin teleferiği iptal edildi

Ankara Büyükkşehir Belediyesinin Siteler Karapürçek hattı teleferik projesi ana imar planı yokken hayata geçirilmek istendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edildi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezean Karakuş Candan, kararı "Gökçek'in aklı dışlamasına mahkemeden bir yanıttır" diye...