28 / 03 / 2024

gökçekte teleferik iptal edildi

gökçekte teleferik iptal edildi

Ankara Büyükkşehir Belediyesinin Siteler Karapürçek hattı teleferik projesi ana imar planı yokken hayata geçirilmek istendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edildi. Gökçek'in teleferiği iptal edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti iptal mi oldu?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistindeki son durumu kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

10 günde yabancıya 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi!

Türk vatandaşı olmak için Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı vatandaşlar eksper raporundan çıkan değerlemenin vatandaşlık için gereken 250 bin dolarlık sınırın altında kalması nedeniyle alım yapmıyor. Bu sebeple 10 gün içerisinde 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi. 

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

Gökçeada'da ÇED iptal edildi!

Gökçeada'da Kaleköy bölgesinde 'kumtaşı ocağı' açılmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde ÇED başvurusu ilanı verilmişti. Projenin iptal edildiği öğrenildi.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Gökçeada’daki Aydıncık ve Mavi koyun ihaleleri iptal mi edilecek?

Bozcaada’nın ardından Gökçeada’daki 2 koy için açılan ihaleler yoğun tepki üzerine iptal edilmişti. Şimdi sıra Aydıncık ve Mavi koy için daha önce yapılan ihalelerin iptalinde...

Melih Gökçek'ten Ahlatlıbel Tesisleri açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri iptal edildi!

ÇANAKKALE'de 3 gün boyunca yaşamı felç eden lodosun etkisini kaybetmesinin ardından,Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri hala yapılamazken, Lapseki-Gelibolu hattı çalışmaya başladı.

Gökçeada'da feribot seferleri iptal oldu!

Zaman zaman hızını artıran ve hızı 50 kilometreye kadar ulaşan rüzgar nedeniyle, Gökçeada'dan Kabatepe'ye ve 13.00 ile Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 15.00'de yapılması planlanan seferler iptal edildi.

Gökçek'in teleferiği iptal edildi!

Ankara Büyükkşehir Belediyesinin Siteler Karapürçek hattı teleferik projesi ana imar planı yokken hayata geçirilmek istendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edildi. Gökçek'in teleferiği iptal edildi.

İstanbul'daki 4 günlük su kesintisi iptal edildi!

Kesintiye yol açacağı belirtilen Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu. İstanbul'daki 4 günlük su kesintisi iptal edildi.

gökçekte teleferik iptal edildi Haberi

gökçekte teleferik iptal edildi

Ankara Büyükkşehir Belediyesinin Siteler Karapürçek hattı teleferik projesi ana imar planı yokken hayata geçirilmek istendiği gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edildi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezean Karakuş Candan, kararı "Gökçek'in aklı dışlamasına mahkemeden bir yanıttır" diye...