29 / 03 / 2024

Göl Panorama projesi fiyat bilgisi

Göl Panorama projesi fiyat bilgisi

Göl Panorama Sitesi 'nin sosyal alanları arasında yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Göl Panorama Evleri ödeme koşulları 2017!

Dairelerin bu yıl Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Göl Panorama projesi 1.431 konut ve 40 dükkandan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 410 bin TL’den başlıyor...

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

Avcılar Göl Panorama Projesi'ne bakanlıktan onay geldi!

Danıştay planlarını iptal edince inşaatı yarım kalan TOKİ'nin ' Avcılar'daki 'Göl Panorama Evleri' projesinin yeni ve Şehircilik Bakanlığı tarafından re'sen onayladı.

Be-Ma İnşaat'ın Göl Panorama projesi iş kazası açıklaması!

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Be-Ma İnşaat konuyla ilgili bir açıklama yayınladı..

Göl Panorama Bahçeşehir'de 186 bin TL'ye! 1.345 TL taksitle!

Göl Panorama Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Taksitlerin 1.345 TL'den başladığı projede banka kredili ödemelerde yüzde 5 peşinat uygulanıyor.

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir'de yüzde 25 peşinatla! 60 ay 0 faizle!

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 60 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede taksitler 1.345 TL'den başlıyor.

Göl Panorama Bahçeşehir projesi!

Göl Panorama Bahçeşehir projesi 2016 yılında teslim edilecek. 60 ay vade farksız taksitle daire sahibi olunabilen projede daireler 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Göl Panorama Evleri'nde banka yok, faiz yok!

Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Göl Panorama Evleri projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir-Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir'de 1.345 TL taksitle! Yüzde 5 peşinatla!

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.345 TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatların 186 bin TL'den başladığı projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Göl Panorama Evleri'nde 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Bahçeşehir ve çevresinin en büyük projesi olarak öne çıkan Göl Panorama Evleri'nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu cazip bir kampanya dönemi başlatıldı.

Göl Panorama projesi fiyat bilgisi Haberi

Göl Panorama projesi fiyat bilgisi


Göl Panorama Sitesi İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. Proje Bema İnşaat imzası taşıyor.


1,431 adet daire ve 40 adet dükkandan oluşan Göl Panorama Sitesi kapsamındaki konutların alanları 69,54 metrekare ile 240,94 metrekare arasında değişiyor


Bahçeşehir Göl Panorama Sitesi 'nde; yüzme havuzu, fitness center, sauna,  buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Göl Panorama Sitesi satılık daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Göl Panorama Bahçeşehir Evleri ne zaman teslim edilir?

Göl Panorama'nın Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.


Göl Panorama güncel fiyat!

1+1 daireler 215 bin TL'den,

2+1 daireler 291 bin TL'den,

3+1 daireler 414 bin TL'den,

4+1 daireler 552 bin TL'den başlıyor.


Göl Panorama telefon: 444...