28 / 03 / 2024

Gönen turizm projeleri

Gönen turizm projeleri

BALIKESİR'in Gönen İlçe Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Gönenler Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 285 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gönen ve Kamil Gönen ortaklığında kuruldu.

Gönen Çayı ıslah çalışmaları başladı!

Gönen Çayı'nın ıslah için düğmeye basıldı. Çalışmalar DSİ ile ortak yürütülecek. Projenin ihalesi de yapıldı. Gönen'deki turizm potansiyelini de artıracak bir çalışma olduğu ifade edildi.

Çimkar Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimkar Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Mart 2015'te, 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çimendur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Rexon Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rexon Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi 17 Mart 2015 'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Hüseyin Yüksek Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015 'te Kenan Gürdal, Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

FKA İnşaat Yapı Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FKA İnşaat Yapı Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Bahçelievler'de Ferhat Kalkan, Taner Kalkan ortaklığında kuruldu.

Teymur İnşaat Yapı Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teymur İnşaat Yapı Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Kerem Teymur Müdürlüğü'nde kuruldu.

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Gökçeler Mimarlık İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimarlık İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Şafak Gökçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Adnan Güneş, İdris Güneş, Murat Güneş ortaklığında kuruldu.

İhsanoğulları Gıda Turizm Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İhsanoğulları Gıda Turizm Taşımacılık İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 26 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Uluğ Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Bay Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Sultanbeyli'de, Bayram Omağ Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Akayapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akayapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Tuzla Yayla Mahallesi'nde, Abdullah Baktay Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gönen turizm projeleri Haberi

Gönen turizm projeleri

Ülkenin termal su kaynakları açı sından zengin kaynaklara sahip olmasına rağmen bunun yeten kadar değerlendirilemediğini dile getiren Yakar Kaplıcalar AŞ olarak Gönen yerelinde sıcak su kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Bu kapsamda tabakhanelerin bulunduğu 500 dönümlük alana 5 adet 5 yıldızlı otel yapılmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını açıklayan Yakar, yaklaşık olarak 500 milyon dolara mal olması beklenen bu pro jeniıı 2019 yılı sonuna kadar bitirilmesinin on görüldüğünü dile getirdi. 


İLGİ DUYAN GİRİŞİMCİ VAR 


Projeyle ilgilenen çok sayıda müteşebbisin bulunduğunu dile getiren Yakar "Bu konudaki alternatifleri değerlendiriyoruz. Alternatiflerimiz arasında otellerin özel sektör yada TOK! tarafından yapılması da bulunmaktadır. 


Projelerin hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki yatak sayısı 4 bini bulacak. Bakanlar Kutulu kararıyla ilçemiz termal ya tır unları konusun da turizm teşvik kapsamına alındı....