24 / 04 / 2024

Gün Group İnşaat Turizm

Gün Group İnşaat Turizm

Gün Group İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güngör tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Yüce Tarla Caddesi'nde kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Sanisa Group İnşaat Gıda Turizm Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sanisa Group İnşaat Gıda Turizm Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Temur tarafından kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Jamal Group İnşaat Enerji Nakliyat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jamal Group İnşaat Enerji Nakliyat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL TL sermaye bedeli ile Asad Jamal Saeed Hamed tarafından kuruldu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Acar, Mahir Beyhan ve Zehra Dün ortaklığında kuruldu.

Arazlar Group Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arazlar Group Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mojtaba Torabi tarafından kuruldu.

Gün Group İnşaat Turizm Haberi

Gün Group İnşaat Turizm

Gün Group İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güngör tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Gün Group İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)       Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane, Akaryakıt satış ve servis istasyonları inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. b)       Her türlü hazır mutfak, çelik kapı, PVC kapı, duşa kabin, ile tüm...