28 / 03 / 2024

gündoğmuş uçankaya sit durumu

gündoğmuş uçankaya sit durumu

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 44.Toplantı Gündemi belli oldu. Komisyon toplantısı yarın saat 09:00'da Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası'nda yapılacak. İşte gündem maddeleri...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Gram altın ilk beş ay içinde tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler havalara uçacak! Çabuk bakın!

Altın fiyatları hareketli bir güne başladı. Vatandaşlar ''altın fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtı araştırırken uzman isimden  gram altının ilk beş ay içinde ne kadar olacağı belli oldu. Bu rakamı görenler havalara uçacak! Çabuk bakın!

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında resmen nefesler tutuldu! Bir bir hesaplanan rakamları gören neye uğradığını şaşırdı!

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında resmen nefesler tutuldu! Bir bir hesaplanan rakamları gören neye uğradığını şaşırdı... Hemen siz de bakın...

Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 TL zam geldi! Görenlerin dudağı uçukladı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Focus aralık ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 lira zam geldi. Fiyatları görenlerin dudağı uçukladı! Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 13 Aralık 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

gündoğmuş uçankaya sit durumu Haberi

gündoğmuş uçankaya sit durumu


1.Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Mevkii Dumlupınar İlköğretim Okulunun ön tarafındaki tescilli çınar ağacının kesim ya da budama talebinin değerlendirilmesi.  

2.Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yat Limanı Oyuncak Müzesinin ön tarafındaki tescilli çınar ağacının kesim ya da budama talebinin değerlendirilmesi. 

3.Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Sinanoğlu Caddesi orta refüjünde bulunan tescilli çınar ağacının kesim talebinin değerlendirilmesi. 

4.Antalya İli, Gündoğmuş İlçesi, Kayabükü Köyü Uçankaya I. Derece Doğal Sit Alanında yapılan izinsiz uygulama ile ilgili Bimer başvurusunun değerlendirilmesi.

5.Isparta İli, Şarkikaraağaç İlçesi, Kızıldağ Mevkii I. Derece Doğal Sit Alanında Telsiz Röle İstasyonu talebinin değerlendirilmesi.    

6.Isparta İli, Yenişarbademli İlçesi, Gelendost Tepe Mevkii I. Derece Doğal Sit Alanında Telsiz Röle İstasyonu talebinin değerlendirilmesi.    

7.Antalya İli, Kemer İlçesi, Ulupınar Köyü, Çıralı Mevkii III. Derece Doğal Sit Alanında...