29 / 03 / 2024

Güney Ege hava durumu nasıl

Güney Ege hava durumu nasıl

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

Güney Kore, golf sahasıyla askeri araziyi takas etti!

Güney Kore, Amerikan Bölge Yüksek İrtifa Hava Savunması (THAAD) için golf sahasıyla askeri araziyi takas etti.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Özak GYO'nun denetim şirketi Güney Bağımsız Denetim oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi.

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Güney Ege hava durumu nasıl Haberi

Güney Ege hava durumu nasıl

Güney Ege'de yarın öğle saatlerinden itibaren fırtına beklendiği bildirildi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.


Güney ve güneydoğu yönlerden esecek rüzgarın saattaki hızı zaman zaman 60-75 kilometreyi bulabilecek. Fırtınanın yarın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi...